De ce evita Emma Watson sa posteze lucruri personale pe retelele sociale

Emma Watson are si ea, ca noi toti, conturi personale de Instagram, Facebook si Twitter. Dar de ce evita sa posteze lucruri personale online?

De ce evita Emma Watson sa posteze lucruri personale pe retelele sociale

Emma Watson este unul dintre modelele feminine ale noii generatii. Cu totii o stim din celebra serie „Harry Potter”, in care a jucat rolul lui Hermione Granger. Emma este, cu toate acestea, o persoana cu picioarele pe pamant, o activista convinsa care incearca sa schimbe lumea. De ce nu posteaza lucruri personale pe retelele sociale, alegand, in schimb, ca postarile sale sa se concentreze, intotdeauna, pe munca ei si pe activismul pe care il intreprinde? Explicatia este foarte simpla.

emma insta

„Trag o linie foarte constienta intre ce este public si ceea ce este privat.”, a declarat Emma Watson. Actrita a mai spus ca ar distruge-o ca oameni pe care nu ii cunoaste sa ii cantareasca viata si sa isi ofere opiniile in legatura cu orice tine de ea.

Emma Watson a mai spus ca i se pare foarte periculoasa practica de a ajunge sa programezi si sa aranjezi fiecare moment din viata in functie de cum ar arata intr-o poza sau ce numar de like-uri ar primi. „Intreaga ta viata devine despre cum arata ceva, in loc de despre cum se simte ceva.” – acesta este motivul pentru care Emma evita sa posteze lucruri personale pe retelele de socializare.

Recent, Emma Watson a deschis un nou cont de Instagram care promoveaza moda etica. Documentand aparitiile sale din cadrul turneului de presa pentru „Frumoasa si Bestia”, Emma posteaza pe @ThePressTour fotografiile cu tinutele sale, scriind in descriere de unde provin piesele pe care le poarta. Evident, toate sunt fabricate in mod etic si sustenabil.


Emma este exemplul perfect de personalitate publica constienta de puterea sa, care isi foloseste influenta in scopuri onorabile si de-asta o admiram!

Citeste si:
ELLE UK Style Awards 2017: Emma Watson este desemnata „Femeia Anului'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people