De ce emisiunea „Dimineața cu noi” a dispărut din grila Kanal D. Dezvăluirea făcută de Patrizia Paglieri

Matinalul „Dimineaţa cu noi” a debutat la Kanal D anul trecut, în luna martie, însă nu a rezistat mult timp pe micile ecrane.

De ce emisiunea „Dimineața cu noi” a dispărut din grila Kanal D. Dezvăluirea făcută de Patrizia Paglieri

Matinalul „Dimineaţa cu noi” a debutat la Kanal D anul trecut, în luna martie, însă nu a rezistat mult timp pe micile ecrane, fiind scos din grila postului după câteva luni.

Viviana Sposub, George Tănase, Bursucu și Patrizia Paglieri, fosta jurată de la Master Chef, au făcut echipă pentru a aduce telespectatorilor un nou matinal, însă emisiunea a rezistat foarte puțin timp în grila Kanal D, aproximativ 5 luni. Până acum niciunul dintre cei implicați în proiect nu au vorbit despre decizia producătorilor de a anula emisiunea ce a fost difuzată de luni până vineri la Kanal D, începând cu ora 08:00.

În cadrul matinalului, Patrizia Paglieri avea responsabilitatea de a aduce în fiecare zi o nouă rețetă spectaculoasă și ușoară, iar fanii puteau urmări pas cu pas cum realizează un preparat delicios. Patrizia a vorbit acum într-un interviu despre motivele care au dus la anularea emisiunii.

„La Kanal D a fost frumos, dar matinalul a fost destul de greu, concurența mare. Chiar m-am simțit atât de bine cu Bursucu, cu George și Viviana. Mi-a părut rău că nu a mers mai departe proiectul. Concurența nu ne-a distrus proiectul, însă cu orice lucru nou la început trebuie să ai răbdare. Poate mai trebuia un pic de răbdare cu acel proiect”, a declarat Patrizia Paglieri pentru Click!.

Cu toate acestea, Patrizia Paglieri, fosta concurentă de la Asia Express, a declarat că i-a plăcut foarte mult perioada în care a fost implicată în emisiunea matinală de la Kanal D, însă acum pregătește un nou proiect, dar cu Antena 1.

„Eu nu am făcut niciodată matinal în viața mea… mă trezeam la patru dimineața și nu este cel mai frumos lucru din viața unui om, dar mi-a plăcut mult, a fost un proiect foarte frumos. La Kanal D m-am simțit foarte bine și mi-a părut rău că s-a terminat proiectul așa de repede. Acum urmează să am un proiect mare, cu Antena 1, dar nu pot să spun. Vă pot garanta că o să fie un proiect frumos, dar o să aflați în curând!”, a mai spus ea, pentru sursa citată.

Citește și:
Dana Săvuică, dezvăluiri despre relația cu fiica ei și cum își menține silueta: „Secretul are câte puțin din toate”

Foto. Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people