Patrizia Paglieri s-a despărțit de iubitul italian: „Era prea posesiv”

Patrizia Paglieri a anunțat că s-a despărțit de iubitul italian. Vedeta a petrecut singură de Valentine's Day și a dezvăluit și motivele pentru care nu mai este acum într-o relație.

Patrizia Paglieri s-a despărțit de iubitul italian: "Era prea posesiv"

Patrizia Paglieri a anunțat că s-a depărțit de iubitul ei italian, motivul fiind că acesta era o fire foarte geloasă. Patrizia a dezvăluit motivele pentru care relația lor nu a mai funcționat, fiecare mergând acum pe căi diferite.

Patrizia Paglieri s-a despărțit de iubitul ei

Patrizia Paglieri și iubitul ei au decis să se despartă. Vedeta a povestit că de Valentine’s Day nu a petrecut cu nimeni, fiind acum o femeie singură. Cu toate acestea, Patrizia a făcut ceea ce îi place mai mult: a gătit. Ea a povestit pentru Click! că a încheiat relația cu iubitul italian, acesta fiind o fire prea posesivă și geloasă pentru ea.

„De Sfântul Valentin n-am făcut nimic, pentru că nu mai am iubit, dar am gătit. Din păcate, este genul sicilian, prea posesiv. În decembrie am fost cu fiul meu la Londra, la un cuplu de prieteni gay, căsătoriți de 8 ani. Și am pus o poză pe Facebook cu unul din ei, și iubitul a început să fie gelos. Am decis atunci că e mai bine singură, mereu am fost pe cont propriu. Mai ales că eu nu mai stau cu cineva de peste 30 de ani. Am un copil frumos, deștept și muncitor, pe Franci, însă și el își dorește viața lui, să nu mai stăm împreună”, a povestit Patrizia, în exclusivitate pentru Click!.

Patrizia Paglieri își vinde vila din Mogoșoaia

Patrizia Paglieri vrea să vândă și proprietatea din Mogoșoaia, în care locuiește cu fiul ei. Vila brunetei, în care s-a filmat o parte din serialul „Sacrificiul” valorează aproximativ 320.000 de euro. Proprietatea are teren de 3.000 metri pătrați, 10 camere, piscină și are deschidere la șoseaua principala.

„Da, este adevărat că vrem să o vindem, vrem să ne mutăm separat, Franci vrea și el să stea singur, să fie independent, poate mai vine cu o fată, cu prieteni să se joace pe play-station și are nevoie de casa lui. Eu vreau să-mi cumpăr o casă cu etaj și el să-și ia o garsonieră. Te obișnuiești într-un fel și rămâi așa dacă nu-ți găsești perechea. Am hotărât să vindem casa aia de care ne leagă atâtea amintiri, dar a început să fie greu de întreținut, are mult teren și trebuie să trebăluim prin curte”, a spus Patrizia pentru sursa citată anterior.

Citește și:
Dana Nălbaru, în centrul unei controverse pe Internet. De ce o critică fanii

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people