De ce Channing Tatum a renunțat la social media

Channing Tatum a decis că este momentul să ia o pauză de la social media și are un motiv lesne de înțeles.

De ce Channing Tatum a renunțat la social media

Channing Tatum și-a anunțat fanii care îl urmăresc pe Instagram că a decis să ia o pauză de la social media pentru a se putea concentra pe „ce se întâmplă în lumea reală”. Actorul în vârstă de 39 de ani a dezvăluit că nu își mai găsește inspirația și nu se mai simte creativ din cauza faptului că petrece atât de mult timp online.

„O să merg și o să stau în lumea reală pentru o vreme și departe de telefon”, a scris Tatum. „Probabil, la un moment dat, mă voi întoarce. Dar, dacă o voi face, vreau să am un scop și un punct clar de vedere cu privire la motivul pentru care sunt aici și ceea ce postez”, a scris actorul pe Instagram.

Starul din Magic Mike și 21 Jump Street a mai subliniat că „Adevărul despre creativitate… în experiența mea, este că întotdeauna apare atunci când pur și simplu nu o cauți. Ea se întoarce atunci când este momentul oportun”.

Tatum are peste 8 milioane de urmăritori pe Twitter și 17 milioane de followers pe Instagram. El a fost mereu foarte deschis față de cei care îl umăresc pe platformele de social media, dezvăluind faptul că a făcut terapie pentru a depăși momentul divorțului și vorbind despre relația cu Jessie J – inclusiv postând o imagine cu el nud după ce a pierdut un pariu cu actuala lui iubită.

Citește și:
Schimbarea pe care Jennifer Aniston nu o va face niciodată în legătură cu înfățișarea ei

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Cât de bine îți cunoști tenul? Completează testul ACUM și câștigă super premii de la La Roche Posay

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people