David Beckham a dezvăluit ce suvenir a păstrat de la prima întâlnire cu Victoria Beckham

Deși au trecut mai bine de 20 de ani de la nunta sa cu Victoria, David Beckham își amintește și acum ce suvenir a păstrat de la prima întâlnire cu aceasta.

David Beckham a dezvăluit ce suvenir a păstrat de la prima întâlnire cu Victoria Beckham

David și Victoria Beckham s-au căsătorit în iulie 1999, însă cei doi formează și acum unul dintre cele mai frumoase cupluri de vedete, dovedind că au relația perfectă.

Fostul jucător de fotbal a vorbit în mai multe rânduri despre relația sa cu designerul, însă zilele trecute el a povestit cum a decurs prima lor întâlnire, dezvăluind totodată care a fost suvenirul pe care l-a păstrat din acea zi până în prezent.

David a vorbit în emisiunea lui Jimmy Fallon despre momentul în care a cunoscut-o pe Victoria. „Ea a venit la un meci în Londra cu managerul pe care îl avea atunci și cu o colegă din Spice Girls. Eram la început în echipa Manchester United și noi toți aveam o preferată din Spice Girls. Ea era în mod evident preferata mea. Cred că ar fi fost puțin ciudat dacă nu ar fi fost”, a povestit fostul jucător.

Acesta a dezvăluit că nu au reușit să se cunoască atunci, însă Victoria a venit o săptămână mai târziu la un alt meci, de data aceasta în Manchester, iar acolo ei au vorbit pentru prima dată. „Am vorbit pentru aproape o oră în lounge-ul jucătorilor. Ea băuse câteva băuturi, așa că am încercat să îi aflu numărul de telefon. Avea biletele de tren pe care le folosise în ziua respectivă, așa că mi-a scris numărul pe bilet. Încă îl am!”

Chiar înainte de prima întâlnire, David știa că numărul ei era special, iar el este uimit că încă are acel bilet norocos, „20 de ani și patru copii mai târziu”.

David și Victoria Beckham au construit împreună un adevărat imperiu, iar acum fostul jucător de fotbal a decis să cumpere alături alți parteneri echipa Inter Miami. Acesta a dezvăluit pentru ET că vrea ca astfel să lase în urmă o moștenire pentru copiii săi, Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper.

„Întotdeauna am spus că nu este un proiect de vanitate pentru noi. Este vorba despre moștenire. Este ceea ce vrem să creăm pentru copiii noștri. Vrem ca aceștia să se uită în urmă peste 10, 15, 20 de ani și să spună ‘tații noștri au construit asta’. Vrem să ne facem familiile mândre și să creăm cele pentru ele, pentru viitor și pentru oamenii din Miami și sudul Floridei”, a declarat David Beckham despre planul său și al partenerilor săi, Marcelo Claure, Jorge Mas și Masayoshi Son.

Citește și:
Victoria Beckham a dezvăluit care este secretul căsniciei ei cu David Beckham

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people