Daniel Pavel, mesaj emoționant pentru Ana Maria Pop de ziua ei de naștere

Daniel Pavel i-a transmis un mesaj special partenerei sale, Ana Maria Pop, de ziua ei de naștere.

Daniel Pavel, mesaj emoționant pentru Ana Maria Pop de ziua ei de naștere

Daniel Pavel și Ana Maria Pop au o relație solidă și se înțeleg de minune. Cei doi formează un cuplu din toamna anului 2021, iar cu mai multe ocazii au vorbit despre povestea de dragoste pe care o trăiesc. 

Daniel Pavel i-a transmis un mesaj plin de emoție partenerei sale, Ana Maria Pop, de ziua ei de naștere. Alături de acest mesaj, prezentatorul emisiunii Survivor România a împărtășit și o serie de imagini cu iubita lui în care apar în ipostaze tandre. 

„Astăzi e ziua ta, zi splendidă ca tine
La toți anii fericiți, sănătoși și împliniți”, a fost mesajul scris de Daniel Pavel pe Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Daniel Pavel (@daniel.pavel.8)

În cadrul unui interviu pentru revista VIVA!, Daniel Pavel și Ana Maria Pop au povestit cum s-au întâlnit și cum a început povestea lor de dragoste. S-au cunoscut la VIVA! Party 2021 și inițial au avut o relație de prietenie care ulterior a evoluat spre una amoroasă. Ana Maria Pop a recunoscut faptul că era o fană a emisiunii Survivor și că îl admira pe prezentatorul show-ului, care i-a și devenit între timp partener de viață. 

„Daniel era cu colegii lui și, interacționând cu persoanele cunoscute, am ajuns în același cerc. Eu eram de la începutul sezonului fan „Survivor”, îl remarcasem ca prezentator și știu că mi-am spus, în ianuarie: „Wow, cât profesionalism și pasiune, de unde a apărut o personalitate nouă și atât de puternică?”. Însă șarmul lui Daniel este mult mai puternic în realitate. Ni s-a făcut cunoștință și l-am felicitat pentru cum a măiestrit din vorbe acest show. S-a legat o conversație, am făcut câteva poze și am plecat fiecare pe drumul lui, un gând și un zâmbet rămânându-mi pe chip”, a declarat Ana Maria Pop. 

Daniel Pavel a mărturisit, în același interviu, cum l-a cucerit Ana Maria Pop la prima întâlnire pe care au avut-o. 

„Era și ziua mea și am primit un nesperat cadou – cea mai frumoasă și dulce conversație cu o femeie cu care inițial nu știam în ce limbă să vorbesc – părea din altă lume. De la look, vestimentație, privire, până la abordarea dialogului și magia serii evenimentului, toate coroborate au părut asemeni unei oaze pentru un supraviețuitor însetat de frumos”, a declarat Daniel Pavel pentru VIVA!.

Citește și:
Dana Rogoz, mesaj tranșant pentru părinții care i-au sugerat să își bată fetița: „Mi s-a explicat cum că mila nu ajută'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people