Dani Oțil, replică ironică la adresa Lidiei Buble: „La așa nas, doar nu era să vinzi cordeluțe de păr…”

Cea mai recentă apariție a Lidiei Buble în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” l-a determinat pe Dani Oțil să facă o remarcă ironică la adresa artistei.

Dani Oțil, replică ironică la adresa Lidiei Buble: „La așa nas, doar nu era să vinzi cordeluțe de păr…”

Lidia Buble a fost invitată în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, iar Dani Oțil a avut o replică ironică la adresa artistei chiar de față cu Răzvan Simion, fostul ei iubit.

Lidia Buble a fost prezentă în platoul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” pentru a-și promova cea mai recentă melodie, „Extrapolăm”, pe care a lansat-o în urmă cu câteva zile și care se bucură deja de mare succes printre fanii artistei, clipul adunând sute de mii de vizualizări pe YouTube.

„Nu am reușit noi două să câștigăm Asia Express, însă cel mai important este că am reușit să câștigăm inimile oamenilor faini de la noi din țară și nu numai. Cel mai câștigată am fost că am reușit să petrec două luni alături de sora mea. Acesta a fost principalul motiv pentru care am acceptat să particip. Știam că asta e singura șansă să ne mai petrecem atât de mult timp împreună. Dacă nu ar fi fost Esti, probabil… din 11 frați aveam pe cine să aleg”, a spus artista în emisiune făcând referire la participarea ei în emisiunea Asia Express.

Florin Ristei a fost cel care a intervievat-o pe Lidia Buble, în timp ce Răzvan Simion, fostul iubit al cântăreței, și Dani Oțil se aflau în alt platou. Fosta concurentă de la Asia Express a anunțat că în curând va lansa un parfum, care se va numi „Karma”.

„Am visat la asta de la o vârstă foarte fragedă. Pe lângă această pasiune de a cânta, eu am o pasiune foarte mare și pentru parfumuri. În cel mai scurt timp voi lansa parfumul la care am visat de o viață. Nu există zi de la Dumnezeu să nu fiu întrebată ce parfum folosesc”, a declarat vedeta.

În momentul în care cântăreața povestea despre primul parfum pe care urmează să îl lanseze, din celălalt platou, Dani Oțil și Răzvan Simion au vorbit despre aceste planuri ale aristei. În glumă, Dani Oțil a spus că, în cabina prezentatorilor, mirosul este unul foarte puternic, asta după ce artista s-a schimbat, făcând referire la parfumul vedetei. „O să mai fie acolo pentru câteva săptămâni”, i-a răspuns Lidia Buble.

„Ahhh! Am vrut să spun o răutate, dar nu o spun… Că la așa nas, doar nu era să vinzi cordeluțe de păr. Ți se potrivește să vinzi parfumuri”, a fost replica ironică a lui Dani Oțil la adresa Lidiei Buble.

Citește și:
Gina Pistol a împlinit 41 de ani. Ce mesaj special i-a transmis Smiley

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people