Cum încearcă Kate Middleton să treacă peste Megxit

Se pare că Ducesa de Cambridge încearcă cu greu să treacă peste decizia luată de Prințul Harry și Meghan Markle de a se îndepărta de familia regală.

Cum încearcă Kate Middleton să treacă peste Megxit

La începutul lunii ianuarie, Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că vor renunța la titlul de membri „seniori” ai familiei regale și că își doresc independență financiară. Decizia lor a reușit să îi ia prin surprindere pe toți apropiații lor, inclusiv pe Kate Middleton.

O sursă a declarat pentru Us Weekly faptul că Ducesa de Cambridge se străduiește să accepte această hotărâre luată de Meghan Markle și Prințul Harry. „Kate a intrat în panică și a avut atacuri de anxietate. Abia are timp să se odihnească, iar când încearcă să doarmă, mereu se gândește la asta.”

Kate este îngrijorată deoarece acest lucru poate pune o presiune extrem de mare asupra familiei sale, în special a copiilor ei, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. „Ea se simte stresată și acum se îngrijorează de modul în care va gestiona volumul și mai mare de muncă pe care îl va avea pe parcursul vieții sale”, a mai spus sursa.

În plus, Kate a mai fost surprinsă doarece ea și Prințul Harry aveau o relație de prietenie destul de strânsă. „Îi este dor de el și se teme că nu vor mai fi niciodată la fel de apropiați.” Pe lângă Kate Middleton, și soțul ei, Prințul William, este îngrijorat de decizia fratelui său.

Cu toate acestea, Kate are parte în această perioadă dificilă de tot sprijinul Prințului William. „El se asigură de faptul că timpul petrecut împreună este deosebit de special și pregătește cine romantice și escapade în weekend”, a mai adăugat sursa. Însă, chiar dacă ea traversează acum o etapă mai complicată, adăugând și presiunea de a face parte din familia regală, Kate nu își va pierde calmul. „Chiar dacă ea simte o presiune în acest sens, nu va vorbi niciodată despre asta.”

Citește și:
Kate Middleton, mărturisiri emoționante despre viața de mamă

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people