Cum arată spectaculosul apartament de 15,3 milioane de dolari al lui Jennifer Lopez și Alex Rodriguez

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au aniversat recent un an de relație și au marcat acest eveniment prin achiziționarea unui spectaculos apartament în New York.

Deși s-au mutat împreună de câteva luni bune, Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au trecut la următorul pas în relația lor: și-au cumpărat un apartament.

Și, bineînțeles, nu este vorba de un apartament simplu, ci unul spectaculos, cu un preț pe măsură: 15,3 milioane de dolari.

Apartamentul are trei dormitoare și patru băi și jumătate și o panoramă superbă către Central Park. Îl poți admira în imaginile de mai jos.

Clădirea în care se află apartamentul oferă locuitorilor acces la o piscină interioară imensă, un restaurant privat, un lounge, un cinematograf și un centru fitness.

Potrivit surselor, Jennifer Lopez și Alex Rodriguez intenționează să facă unele modificări pentru a se asigura că apartamentul va fi exact așa cum își doresc ei.

Relația dintre Jennifer Lopez și Alex Rodriguez este din ce în ce mai serioasă, lucru confirmat și de faptul că cei doi pozează foarte des împreună cu copiii pe care îi au din relațiile anterioare și merg cu toții în vacanțe.

Lopez are doi copii din relația cu Marc Anthony, gemenii Emme și Max, în vârstă de 10 ani, în timp ce Alex are două fiice dintr-o căsătorie anterioară, Natasha, în vârstă de 13 ani, și Ella, 9 ani.

Citește și:
Christina Aguilera, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată: fără pic de machiaj și cu părul natural

Foto: Arhiva Revistei ELLE, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people