Cum arată spectaculoasa casă din Toronto a celebrului Drake

Cu siguranță nu doar nouă ne place să admirăm locuințele vedetelor, iar când vine vorba de celebrul Drake, nivelul de curiozitate a crescut semnificativ.

Drake a pozat pentru coperta revistei Architectural Digest, iar ședința foto a avut loc chiar în casa din Toronto, orașul natal al artistului.

Supranumită The Embassy, casa ce se întinde pe aproape 5.000 de metri pătrați este construită în stil Art Deco și găzduiește un studio de înregistrare, un teren de baschet de dimensiunile obișnuite pentru meciurile NBA, o piscină interioară și o cameră specială pentru premiile obținute de Drake de-a lungul carierei. Însă asta nu este tot, așa cum poți vedea cu ușurință din galeria noastră.

„Pentru că am construit-o în orașul meu natal, mi-am dorit ca structura să rămână neafectată timp de 100 de ani”, a spus Drake. „Mi-am dorit să aibă dimensiunea unui monument și să și ofere această senzație. Va fi unul dintre lucrurile pe care le las în urma mea și vreau să fie puternic și nemuritor”.

În cazul casei pe care o deține Drake, cuvintele sunt de prisos pentru a putea exprima extravaganța și luxul care domină. Din acest motiv te invităm să vezi toate imaginile în galeria de mai sus.

Citește și:
Rihanna și Drake surprinși flirtând prin intermediul comentariilor de pe Instagram

Foto: Arhiva Revistei ELLE, Architectural Digest

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people