Cum arată spectaculoasa casă din Bel Air a actriței Jennifer Aniston

Cu siguranță nu doar nouă ne place să admirăm locuințele vedetelor, iar când vine vorba de actrița Jennifer Aniston, nivelul de curiozitate a crescut semnificativ.

Jennifer Aniston a pozat pentru coperta revistei Architectural Digest, iar ședința foto a avut loc chiar în casa din Bel Air, Los Angeles, în care aceasta locuiește împreună cu soțul ei, actorul Justin Theroux.

„Mă uit în jur, la soțul meu și la câinii mei și la casa noastră și nu există un alt loc în care mi-ar plăcea să fiu”, declară vedeta pentru Architectural Digest.


Jennifer Aniston a povestit despre schimbările pe care le-a făcut după ce a cumpărat proprietatea. „Din punct de vedere estetic, era mult prea departe de ceea ce mi-aș fi dorit”, a mărturisit ea, însă cu ajutorul unor designeri de amenajări interioare, a reușit să facă modificări și să transforme locuința într-o casă primitoare, modernă, și, spune ea, „sexy și confortabilă”.

„Justin și-a dorit să se implice în reamenajarea casei, așa că pentru mine a fost o adevărată provocare ca să înțeleg cum să implic o altă voce în procesul de design. De exemplu, mi-am dat seama imediat că a spune NU! la orice sugestie nu este o mișcare productivă”.

Pentru Jennifer Aniston și Justin Theroux această casă are și o importanță sentimentală. Cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii intime care a avut loc în 2015, chiar pe această proprietate.

Actrița a cumpărat proprietatea în urmă cu șapte ani pentru suma de 21 de milioane de dolari, casa fiind construită în 1965 de către renumitul arhitect A. Quincy Jones.

Citește și:
Angelina Jolie, față în față cu Jennifer Aniston la Globurile de Aur. Momentul a devenit viral, dar nu datorită lor!

Foto: Arhiva Revistei ELLE, Architectural Digest

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people