Cum arată bradul de Crăciun al familiei Cabral & Andreea Ibacka. Micuța Namiko se implică în pregătirile pentru sărbători

Pregătirile pentru sărbătorile de iarnă sunt în toi în familia lui Cabral & Andreea Ibacka.

Cum arată bradul de Crăciun al familiei Cabral & Andreea Ibacka. Micuța Namiko se implică în pregătirile pentru sărbători

Pregătirile pentru sărbătorile de iarnă sunt în toi în familia lui Cabral & Andreea Ibacka, iar actrița a dezvăluit pe contul său de Instagram și câteva imagini cu bradul de Crăciun al familiei.

Actrița a dezvăluit că fetița ei, Namiko, a fost cea care a decis cum urmează să împodobească bradul anul acesta, micuța anunțându-și părinții că dorește un brad mov cu auriu. „Eu îmi place mov. Mie. @namikoibacka” a scris amuzată Andreea pe Instagram.

„Deci s-a decis. Culorile în care împodobim sunt mov și auriu. Namiko repetă în repetate rânduri că o să împodobească singură bradul, ceea ce înseamnă că o să avem globulețe doar în partea de jos a pomului”, a spus actrița pe Instagram.

Namiko, fiica lui Cabral & Andreea Ibacka, a împlinit recent 3 ani, iar celebrii ei părinți i-au transmis câteva mesaje pe rețelele de socializare.

Andreea Ibacka a postat o imagine adorabilă cu micuța Namiko și și-a impresionat fanii cu frumoasa urare pe care i-a făcut-o fiicei sale.

Acum fix 3 ani am făcut cunoștință cu cea mai dulce fetiță. @namikoibacka ne-a ales pe @cabralibacka și pe mine să îi fim părinți. 🙏🏼 Să îi stăm alături la cele mai mari descoperiri, cele mai cool aventuri, cele dintâi năzbâtii.

Iar astăzi deja ne surprinde cu înțelepciunea ei, curajul și curiozitatea, căldura imensă, drăgălășenia la superlativ. Te iubim până la cer și înapoi! ♥️

TOOOOȚI!', așa cum îți place ție să strigi atunci când ne îmbrățișezi, toți ai tăi ne topim după tine.

LA MULȚI ANI! 🎂🥳🎉 Să ai cea mai frumoasă copilărie din lume, iubita mea!”

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Andreea Ibacka (@andreeaibacka)

Prezentatorul TV a preferat să posteze o fotografie amuzantă cu fiica sa, folosind textul Artă umană. București, 2021. și câteva hastag-uri care să exprime cât de bine se distrează alături de micuța Namiko.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Cabral Ibacka (@cabralibacka)

Andreea și Cabral Ibacka formează un cuplu de mulți ani. Cei doi s-au cunoscut în 2007, de când erau colegi în telenovela românească „Inimă de țigan”, care i-a adus împreună și par să aibă o relație excelentă, dacă e să o judecăm după farsele și declarațiile celor doi din social media. Cei doi au o fetiță, Namiko, și un băiat în vârstă de două luni, al cărui nume nu a fost dezvăluit încă de cei doi proaspeți părinți.

În episodul 26 din M.C.N. Podcast, un podcast găzduit de Cosmin Nedelcu, cunoscut publicului larg ca Micutzu, în care invitat a fost Cabral, acesta a vorbit despre începutul relației sale cu Andreea.

„Dacă v-ați uitat la „Inimă de țigan”, acolo am cunoscut-o pe Andreea. Eu eram în pantaloni scurți, vai steaua lui, iar ea era în rol principal și i-am zis: „Doamne, ce sâni frumoși ai.” Asta am putut eu să zic. Și ea mi-a zis: „ești un bădăran obosit.” Și a plecat. Și în momentul respectiv mi-am dat seama că trebuie neapărat să îmi petrec viața alături de ea.”

Andreea și Cabral Ibacka au trecut și prin momente dificile în relația lor. Un exemplu ar fi atunci când prezentatorul emisiunii „Ce spun românii” a avut un accident cu ATV-ul. „De ziua mea, 4 octombrie, eram la Jina, la stână la Ghiță ciobanul, cu Alex Chelba, fotograful care a murit la Colectiv, Inoke, Irina, Fodor și am avut un accident, undeva în creierii munților pe o potecă, la 5 dimineața. Cert este că Andreea trebuia să doarmă la momentul respectiv, s-a trezit din somn și a zis: „al meu a pățit ceva” și a insistat vreo 20 de minute sau jumătate de oră până când a trezit toată casa, s-au suit cu toții într-o dubă și au plecat de nebuni spre stână să mă caute. Între timp, eu chiar avusesem un accident cu ATV-ul. Eu trăgeam să mor, nu e o exagerare, hipotermie că era 4 octombrie, erau multe grade cu minus, a venit și m-a luat de acolo, apoi au venit băieții de la smurd si m-au dus la Sibiu. Atunci a fost un moment în care, sigur, dacă stai să îl explici, îl explici prost, că dai credit divinității, flerului, ori norocului, nu știu ce s-a întâmplat atunci. Dar a mea a insistat foarte mult la toată gașca până când au venit și m-au găsit întins.”

În ciuda greutăților pe care le-au întâmpinat, Cabral a mărturisit că povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Andreea este cel mai bun lucru care i s-a întâmplat.

„Au fost mai multe cumpene în viața noastră și sigur că nu este cea mai comodă parteneră de viață, sigur că îmi toacă nervii în fiecare zi dată de Dumnezeu, sigur că nu mă simt apreciat așa cum cred eu că ar trebui să fiu, dar probabil că este cea mai bună poveste care mi se putea întâmpla în viața asta, femeia asta.”

Citește și:
Răzvan Fodor, despre secretul unei căsnicii fericite: 'Bărbatul perfect și femeia perfectă există'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people