Cum arată acum gemenele care au interpretat personajul Emma, fiica lui Rachel și Ross, în serialul Friends

"Friends" rămâne unul dintre cele mai populare seriale realizate vreodată și mulți dintre fani încă mai speră la o continuare a aventurilor celor 6 prieteni.

Cum arată acum gemenele care au interpretat personajul Emma, fiica lui Rachel și Ross, în serialul Friends

Timp de 14 ani, Rachel, Ross, Monica, Chandler, Joey și Pheobe au format cea mai iubită echipă de pe micile ecrane, iar „Friends” rămâne și acum unul dintre serialele la care ne uităm cu plăcere oricând avem ocazia.

Filmările la celebrul show s-au terminat în 2004 – da, știm, nici nouă nu ne vine să credem cât de repede trec anii. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc și Matthew Perry sunt cei șase actori care au interpretat rolurile principale și a căror carieră a fost marcată de apariția în celebrul serial.

Nu de multe ori ne-am întrebat ce s-a mai întâmplat însă cu actorii care au interpretat rolurile secundare: James Michael Tyler (Gunther), Maggie Wheeler (Janice), dar și cum arată acum micuța Emma, fiica personajelor Ross și Rachel.

Poate nu știai, dar rolul Emmei a fost interpretat de două gemene, Noelle și Cali Sheldon, care tocmai ce au împlinit 16 ani și pe care le vom vedea în curând într-o nouă producție cinematografică.

https://www.instagram.com/p/BkHetThnxE9/?taken-by=cali.sheldon

Cele două adolescente vor juca în noul film regizat de Jordan Peele, cel care semnează filmul de mare succes „Get Out”.

https://www.instagram.com/p/BhJYRXBhMCD/?taken-by=cali.sheldon

Este vorba de un thriller intitulat „Us”, iar gemenele Noelle și Cali Sheldon vor juca alături de Lupita Nyongo, Winston Duke și Elisabeth Moss.

Flashbacks to ‘03

A post shared by cali (@cali.sheldon) on

Citește și:
David Schwimmer, Ross din serialul Friends', este de nerecunoscut

Foto: PR, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people