David Schwimmer, Ross din serialul “Friends”, este de nerecunoscut

Fanii serialului “Friends” vor fi foarte surprinși să vadă cele mai recente imagini cu actorul David Schwimmer, cel care a interpretat personajul Ross în celebra serie.

David Schwimmer, Ross din serialul “Friends”, este de nerecunoscut

Părul alb, privirea tristă, mustață – David Schwimmer, actorul care a interpretat rolul lui Ross în serialul Friends', este de nerecunoscut în cea mai recentă reclamă în care apare. Actorul american în vârstă de 51 de ani și-a împrumutat imaginea pentru o reclamă la celebrele bomboane Skittles.

Reclama este doar un teaser al clipului publicitar care va fi difuzat în pauza de la Super Bowl, eveniment care va avea loc pe 4 februarie. Ce este mai special la această reclamă – în afară de prezența lui David Schwimmer – este faptul că va putea fi văzută doar de o singură persoană! – care a fost aleasă prin tragere la sorți.

De la terminarea serialului Friends', în 2004, David Schwimmer nu a mai apărut în foarte multe proiecte cinematografice, cel mai recent rol al său fiind în „American Crime Story”, în 2014, când l-a interpretat pe avocatul Robert Kardashian, tatăl celebrei Kim Kardashian.

Urmărește reclama:

Citește și:
A fost votat cel mai bun serial la tuturor timpurilor

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people