Cum ar fi aratat filmul “Beauty and the Beast” fara efecte speciale

Atunci cand te uiti la filmul “Beauty and the Beast”, este destul de greu sa iti amintesti ca in spatele personajului Bestia, este actorul Dan Stevens.

Cum ar fi aratat filmul “Beauty and the Beast” fara efecte speciale

Cu ajutorul efectelor speciale folosite, actorul a fost transformat intr-un caracter care fusese realizat cu atata meticulozitate, incat uiti ca exista un om sub acel costum.

Desigur ca aceasta este ideea principala a filmului, care ii creeaza un farmec aparte, insa ceea ce urmeaza sa vedeti va fi foarte amuzant si anume, cateva imagini de pe platourile de filmare, in care avem ocazia de a vedea fara ajutorul efectelor speciale, cum arata Bestia – Dan Stevens in momentul filmarilor.

Imaginile sunt acum postate pe Twitter, cu o multime de utilizatori intrebandu-se cum de a fost Emma capabila sa ramana serioasa pe perioada filmarilor cu partenerul sau din film, Dan, acesta fiind inca un motiv pentru care merita apreciata.

Citeste si:
Emma Watson vorbeste despre o continuare a filmului „Beauty and the Beast'

In timp ce Stevens a fost cel care a fost nevoit sa poarte acea greutate in plus in fiecare scena, personajul Emmei Watson in Beauty and the Beast'a fost mult mai creativ si impresionant decat ne-am fi asteptat.

Text: Alexandra Cristina Miu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people