Cum a reacționat Kim Kardashian la zvonul că fostul ei soț și Irina Shayk ar putea forma un cuplu?

Zvonul că supermodelul Irina Shayk ar putea fi noua femeie din viața lui Kanye West a ajuns și la urechile lui Kim Kardashian.

Cum a reacționat Kim Kardashian la zvonul că fostul ei soț și Irina Shayk ar putea forma un cuplu?

Chiar săptămâna asta, când Kanye West și Kim Kardashian ar fi împlinit șapte ani de căsnicie, a început să circule zvonul că rapperul are o nouă iubită. Potrivit site-urilor care urmăresc asiduu viața personală a vedetelor, Kanye West și supermodelul Irina Shayk se văd destul de des.

Kardashian, care s-a căsătorit cu West în Florența pe 24 mai 2014, a depus actele de divorț în februarie 2021. În documente se menționează „diferențele ireconciliabile” și se citează și un contract prenupțial pe care cei doi îl au împreună cu privire la bunurile lor, ceea ce exclude o ceartă pe avere. Relația lor a avut de suferit în timpul campaniei electorale, când rapper-ul a candidat pentru funcția de președinte al Statelor Unite ale Americii și a șocat cu o serie de mărturisiri intime despre Kim și viața lor de cuplu.

De la anunțarea divorțului, Kim Kardashian a lăsat să se înțeleagă că intrarea într-o nouă relație nu se numără printre prioritățile ei, chiar dacă nu exclude această posibilitate. O sursă apropiată ei, citată de The Sun, a dezvăluit ieri că miliardara în dolari se îndoiește că fostul ei soț și supermodelul rus sunt cu adevărat împreună, fiind convinsă că este doar un mod de a atrage atenția. „Kim nu crede în zvonurile cu Irina.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Nu este deloc deranjată de asta”, a mai precizat sursa, „nimănui din cercul ei nu pare să-i pese sau să creadă așa ceva. Chiar dacă este adevărat, mă îndoiesc că va fi în vreun fel supărată în acest moment.”

Supermodelul rus și rapperul american s-au cunoscut, cel mai probabil, în 2010, când Shayk a interpretat un înger în videoclipul piesei Power, de pe albumul de mare succes My Beautiful Dark Twisted Fantasy. Doi ani mai târziu, Shayk a defilat pentru West, care abia își descoperise veleitățile de designer, la Paris Fashion Week.

Citește și:
Ce dezvăluie Jennifer Aniston despre fostul ei soț, Brad Pitt, la 16 ani de la divorț

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video