Cum a parodiat Regé-Jean Page faimoasele scene de sex din Bridgerton

Actorul Regé-Jean Page și-a făcut debutul în emisiunea Saturday Night Live parodiindu-și propriile scene de sex din serialul fenomen Bridgerton.

Cum a parodiat Regé-Jean Page faimoasele scene de sex din Bridgerton

Regé-Jean Page tocmai și-a făcut debutul în cunoscuta emisiune Saturday Night Live weekendul acesta – însă nu oricum!

Celebrul actor din spatele carismaticului Duce de Hastings a profitat de noul său status de sex-simbol și a participat la o parodie live a scenelor fierbinți din serialul Bridgerton, care i-a adus celebritatea.

Comicul provenea din faptul că atât Regé, cât și Chloe Fineman (actrița care juca în sketch rolul colegei lui de platou, Phoebe Dynevor, aka Daphne), continuau să primească indicații scenice intime dintre cele mai dubioase de la așa-zișii „coordonatori de intimitate” ai filmărilor (Mikey Day și Pete Davidson).

Actorul în vârstă de 31 de ani s-a opus vehement coordonatorilor, totul pentru ca în final să afle că cei doi țin și locul makeup artiștilor din platou.

Ideea de amuzament vine probabil după ce colega de filmări a lui Regé-Jean Page, Phoebe Dynevor (Daphne) a dezvăluit într-un interviu recent pentru Glamour faptul că multiplele scene de sex din serial – inclusiv cea care a implicat-o doar pe ea – nu au fost deloc lipsite de probleme și efort așa cum se vede pe ecrane.

„Am interpretat scenele de sex ca pe niște cascadorii – aveam între noi mingi de yoga astfel încât nu ne-am simțit niciodată expuși, în niciun fel”, a declarat ea. „Am repetat cu Regé atât de mult încât amândoi știam exact ce facem. A părut foarte practic. Însă scena în care am fost singură, aia a fost un lucru diferit”, a spus ea referindu-se la scena din primele episoade în care se masturbează.

Mai mult, Dynevor a ținut să precizeze că scenele de sex au fost realizate cu ajutorul unei „coordonatoare de intimitate” care a ajutat-o să se simtă confortabil la filmări. „Dacă nu am fi avut această coordonatoare de intimitate, atunci regizorul nostru, care este bărbat, ar fi trebuit să vină și să îmi spună ce să fac. Nimeni nu vrea ca un bărbat să îi spună cum să aibă orgasm”.

Bridgerton a devenit rapid cel mai urmărit serial Netflix lansat vreodată – acesta s-a clasat pe locul 1 în 83 de țări, inclusiv SUA, Marea Britanie, Brazilia, Franța și Africa de Sud. Unul dintre motivele succesului neașteptat rămâne cu siguranță chimia dintre actorii rolurilor principale: Regé-Jean Page și Phoebe Dynevor.

Vestea bună e că Netflix va reveni și cu al doilea sezon al serialului – din mesajul transmis de Lady Whistledown, aflăm că filmările vor începe în primăvara acestui an, iar sezonul se va concentra pe aventurile prin care trece Lord Anthony Bridgerton în încercarea lui de a-și găsi jumătatea.

Citește și:
10 seriale pe care să le urmărești dacă „Bridgerton” se numără printre preferatele tale

Text: Cristiana Daraban
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people