Cum a fost relația dintre Cristina Țopescu și Ștefan Bănică Jr.

Cristina Țopescu și Ștefan Bănică Jr. au format un cuplu în urmă cu mai mulți ani, iar de-a lungul timpului ea a dezvăluit că au existat episoade în care artistul a fost violent.

Cum a fost relația dintre Cristina Țopescu și Ștefan Bănică Jr.

Cristina Țopescu și Ștefan Bănică Jr. au fost împreună cinci ani la începutul anilor ’90. În urmă cu mai mulți ani, ea a făcut mai multe declarații în cadrul emisiunii „Draga mea prietenă” de la Kanal D despre cum a fost relația dintre ei.

„Întotdeauna am avut o relație bună cu Ștefan. Țin mult la el. Noi ne-am iubit foarte mult, dar nu ne-am înțeles. Eram foarte tineri atunci. M-am simțit foarte iubită de el. Cred că nimeni nu m-a iubit atât de mult cum a făcut-o el. De multe ori îi spuneam că îmi doresc să mă iubească mai puțin, dar să mă respecte mai mult. Am avut o poveste pasională. Va rămâne un om special”, a declarat Cristina Țopescu.

Cu toate că relația dintre ei nu a durat foarte mult, Cristina a relatat și un episod destul de dramatic, în care el a avut un comportament neașteptat când a venit într-o zi să o ia de la TVR. „Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea. A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune şi, ca să mă convingă să mă întorc acasă – pentru că iar plecasem – ţinea un cuţit mare de bucătărie sub haină şi-mi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă.”

Fosta prezentatoare TV a fost extrem de discretă în ceea ce privește viața ei personală, iar din acest motiv nici nu a confirmat inițial zvonurile privind acel episod. Ulterior, ea a vorbit sincer despre relația pe care a avut-o cu el.

Cristina Țopescu și-a început cariera în televiziune în 1970. În anul 1989, ea a încercat să fugă din țară pentru a ajunge la mama ei în Germania. „Faptul că nu mai puteam pleca la mama mea, că nu mai eram un om liber nici din acest punct de vedere, ar mai fi fost cum ar fi fost, dar când mama s-a îmbolnăvit, suspectă fiind de cancer de pancreas, paharul s-a umplut de-a binelea”, declarase Cristina Țopescu.

De asemenea, ea a mai mărturisit și faptul că a stat în patru închisori trei luni și cinci zile. Cristina Țopescu a fost cunoscută drept prezentatoarea emisiunii de știri a postului Prima Tv, însă înainte ea a mai lucrat și la TVR. Din anul 2013 și până în 2017, ea a fost la Antena 3, realizând emisiunea „Dincolo de știri.” Cristina Țopescu a mai pus și bazele unei organizații care îi poartă numele, pentru a-i duce mai departe numele tatălui său. Din anul 2019, ea era consiliera ministrului Sănătății, Victor Costache.

Fiica celebrului comentator sportiv Cristian Țopescu a fost găsită decedată pe data de 12 ianuarie în locuința sa din Otopeni, după aproximativ trei săptămâni în care apropiații nu au mai reușit să comunice cu ea. Ea avea 59 de ani, iar mai multe surse din poliție susțin că moartea ei ar fi survenit cu mai multe zile în urmă.

Citește și:
Cum a încercat să fugă din țară Cristina Țopescu

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people