Cristina Ich a plecat în vacanță alături de partenerul ei. Ce destinație au ales

Cristina Ich se bucură de o vacanță într-o destinație exotică alături de partenerul ei. Care este destinația pe care au ales-o?

Cristina Ich a plecat în vacanță alături de partenerul ei. Ce destinație au ales

Cristina Ich se află în prezent într-o vacanță în Seychelles, alături de partenerul ei, Alex Pițurcă. 

Într-o serie de Instastories, Cristina Ich le povestea persoanelor care o urmăresc faptul că în ciuda peisajului de vis de care se bucură, vremea nu a fost foarte prietenoasă și a plouat. Ea a făcut și o remarcă cu privire la forma fizică a partenerul ei, Alex Pițurcă, care va împlini 38 de ani pe data de 28 octombrie. „Arăți bine pentru aproape 40 de ani”, a spus Cristina Ich. Ulterior, acesta i-a răspuns. „Thank you” (n.r.: Îți mulțumesc).

Cristina Ich a împărtășit cu urmăritorii săi și mai multe fotografii în care apare alături de Alex Pițurcă în ipostaze romantice. Cei doi își păstrează relația departe de ochii fanilor și sunt puține ocaziile în care apar împreună pe rețelele de socializare.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cristina Ich (@christina_ich)

Cristina Ich și Alex Pițurcă formează un cuplu din 2018. Cei doi au împreună un băiețel, pe nume Noah Alexandru.

Cristina Ich a fost invitată în podcast-ul lui Cătălin Măruță, ocazie cu care a vorbit deschis despre relația pe care o are cu partenerul ei. Cristina a dezvăluit motivul pentru care nu își dorește în prezent să se căsătorească. „Momentan nu ne dorim să ne căsătorim. Eu nu am considerat niciodată că trebuie să iau numele bărbatului. Eu o să rămân întotdeauna Cristina Ich, chiar dacă m-aș căsători cu Alex. Nu mi-am dorit niciodată. Îl iubesc extraordinar de mult, e tatăl copilului meu. Eu niciodată nu m-am visat mireasă, n-am avut dorința asta arzătoare să mă văd mireasă.”

De asemenea, a povestit că ea și Alex Pițurcă s-au cunoscut prin intermediul unui prieten și a menționat că între ei a fost vorba despre o dragoste la prima vedere. Cristina a adăugat că nu este o persoană geloasă, dându-i libertate partenerului ei. „Ne știam de prin oraș. Ne-a făcut cunoștință un prieten bun de-al meu, Cătălin. Eu eram într-un moment în care sufeream destul de mult și mă simțeam singură. M-am îndrăgostit pe loc de el. A fost oribil. Și mama a observat, eram schimbată. A fost dragoste la prima vedere. (…) Nu sunt geloasă. Îi las libertate”, a declarat Cristina Ich în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Citește și:
O fostă concurentă Bravo ai stil! își încearcă norocul la Asia Express

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people