Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez s-au logodit?

Georgina Rodriguez, în vârstă de 24 de ani, a fost prezentă în tribuna meciului dintre Portugalia și Maroc la FIFA World Cup Rusia, seria B, alături de o prietenă căreia i-a împărtășit o veste neașteptată.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez s-au logodit?

Într-una din pauzele meciului, Georgina Rodriguez i-a arătat prietenei sale inelul cu diamant de pe mâna sa, care pare a fi unul de logodnă. Mai mult decât atât, cele două au împărtășit o veste cu adevărat uimitoare, având în vedere expresia de uimire de pe fața prietenei sale.

https://www.instagram.com/p/BkSGb7dnCL7/?tagged=georginarodriguez

Georgina Rodriguez și starul echipei de fotbal Real Madrid sunt într-o relație de la sfârșitul anului 2016 și au o fetiță împreună, pe nume Alana Martina, dar nu au făcut niciun anunț oficial cu privire la o posibilă căsătorie. Apariția inelului cu diamant ne pune însă mari semne de întrebare.

Cristiano Ronaldo a cunoscut-o pe Georgina Rodriguez în Barcelona, imediat după despărțirea de Desire Cordero. Fotbalistul este recunoscut pentru numeroasele sale relații de iubire cu fotomodele celebre, dar cu niciuna dintre ele nu a avut o relație stabilă și de lungă durată.

Georgina este prima iubită care îi oferă starului un copil. Fotbalistul mai are trei copii, un băiat (Cristiano Jr.) și doi gemeni (Eva și Mateo), toți aduși pe lume de mame surogat.

Citește și:
Cristiano Ronaldo a șocat internetul cu o nouă imagine cu fiul său

Text: Andreea Burghelea
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people