CRBL, primele declarații după ce a fost eliminat de la Survivor din motive medicale

CRBL a fost eliminat de la Survivor România din motive medicale.

CRBL, primele declarații după ce a fost eliminat de la Survivor din motive medicale

Vulturii au început săptămâna cu o primă victorie importantă la Jocul de Recompensă. Aseară, pe un traseu extrem de dificil, cu o căldură tot mai aprigă, Vulturii și Tigrii au dat totul pentru a câștiga Imunitatea.

Jocul a început perfect pentru Vulturi, după ce aceștia l-au revăzut pe CRBL, care părea pregătit să reintre în competiție. În ciuda slăbiciunii resimțite, acesta nu a cedat și a luptat pentru fiecare punct. Pentru a doua seară la rând, echipele au ajuns la ștafetă, iar rezultatul a fost același: Vulturii au învins cu 8 la 7. Dezamăgiți, Tigrii s-au văzut nevoiți să se remonteze rapid la lupta pentru Imunitatea Individuală, unde câștig de cauză au avut Oana Ciocan și Alex Nedelcu.

Consiliul a început cu o veste incredibilă: CRBL a fost nevoit să părăsească competiția, din cauza problemelor de sănătate.

„În această seară, unul dintre voi, în acest consiliu, părăsește competiția Survivor România. Acest concurent se află încă de la început în concurs și este CRBL. El părăsește Survivor din considerente medicale. În urma a ceea ce s-a întâmplat în joc, medicul a decis, după investigații suplimentare, că recuperarea necesită mult mai mult timp și alte condiții decât cele de la Survivor.”, a anunțat Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii.

CRBL a fost vizibil emoționat și întristat la auzul veștii, recunoscând că nu se aștepta la un asemenea deznodământ al participării sale la Survivor România.

„Am început lupta acum mult timp alături de Faimoși și am crezut că astăzi vin să duc lupta Vulturilor alături de ei și că urmează să îmi revin. Într-adevăr, corpul meu nu a fost astăzi pe traseu, nu știu ce se întâmplă efectiv, degeaba i-am dat comenzi, nu am fost ascultat. Nu mă simt cel mai bine din lume, dar nici nu sunt pregătit să plec acasă pentru că am stat mult, am tras mult și am dorit mult să mă joc”, a declarat CRBL la auzul veștii.

„Mi-am dorit și îmi doresc în continuare, dar văd că nu mai pot vorbi la prezent, ci la trecut. Mi-am dorit mult de tot finala, tot ce înseamnă experiența asta Survivor. Nici nu pot să îmi imaginez că ăsta a fost ultimul meu traseu, ultima mea intrare pe traseu. Este ultimul consiliu alături de ei, de toți.

E foarte trist pentru mine să plec pe motiv de sănătate, pentru că mai aveam de arătat pe traseu, nu am apucat și eu măcar o dată să lupt pe traseu împotriva lui TJ. Ne doream amândoi treaba asta. Apropo de acasă, astăzi am câștigat cumva cel mai important joc de comunicare. Este comunicarea personală. Am să mă duc acasă. O să mă conectez cu tribul de acasă, așa cum spuneți. Am să pierd tribul meu și joaca asta frumoasă și unică”, a spus CRBL înainte de a-și lua la revedere de la cei alături de care a concurat la Survivor.

Daniel Pavel a ținut să sublinieze regretul că CRBL trebuie să părăsească Survivor, accentuând faptul că starea de sănătate a concurenților este mai importantă decât orice.

„Ai încercat din răsputeri, atât tu, cât și echipa noastră medicală, v-ați dat concursul și azi ai fost pe traseu. Ce e foarte important de precizat și o spune de fiecare dată, sănătatea e de importanța cea mai mare, capitală, pentru fiecare dintre noi, mai ales la Survivor. Iar recuperarea ta, CRBL, se va face în condiții optime, în afara competiției Survivor România. De aceea această decizie are un fundament medical.”, a mai adăugat prezentatorul.

Citește și:
Fostul Principe Nicolae și soția lui au devenit din nou părinți. Ce nume au ales pentru băiețelul lor

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people