Cosmin Nedelcu, primele declarații după conflictul din centrul Bucureștiului

Comedianul Cosmin Nedelcu, cunoscut sub numele de scenă Micutzu, a fost implicat într-o altercație pe Calea Victoriei. Participanții la conflict au ajuns la Poliție.

Cosmin Nedelcu, primele declarații după conflictul din centrul Bucureștiului

Comediantul Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, a fost implicat într-un incident, o altercație la care au luat parte mai mulți bărbați și care a fost redată pe larg la știri, mai cu seamă că trecătorii au surprins și imagini video de la locul incidentului. În imagini se poate vedea cum bărbatul se îmbrâncește cu mai mulți alți bărbați, în vreme ce persoanele din jur încearcă să calmeze situația.

Poliția a transmis un comunicat în legătură cu incidentul în care a fost implicat și Cosmin Nedelcu. În documentul emis de instituție se arată că altercația a fost raportată de o femeie care a declarat că un grup de persoane se bat în fața unui magazin de pe Calea Victoriei din București. Participanții la incident au mers la secția de poliție, acolo unde au dat declarații și au fost amendați cu câte 200 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, dar și pentru adresarea de cuvinte jignitoare.

„În noaptea de 15 /16 august 2021, în jurul orei 00.00, prin apel 112, Secția 1 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în fața unui magazin de pe raza de competență a secției, mai multe persoane sunt implicate într-un conflict. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiștii, care au identificat persoanele implicate și le-au condus la sediul subunității. Din primele date a rezultat că în jurul orei 23.50, dintr-un grup format din 5 persoane, 4 adulți și un minor, aflat în fața unui magazin, un bărbat ar fi adresat anumite cuvinte unui trecător.”, arată comunicatul Poliției despre incidentul în care a fost implicat și Cosmin Nedelcu.

Conflictul verbal a degenerat, iar un geam al magazinului a fost spart. În cauză au fost declanșate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și lovire sau alte violențe. 4 bărbați au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 200 de lei (fiecare), conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, pentru adresarea de expresii jignitoare”, se mai arată în comunicat.

La scurt timp după incident, Cosmin Nedelcu a făcut și primele declarații în legătură cu întâmplarea. „Un tip a agresat-o pe logodnica mea și l-am lovit cu pumnii şi am venit să depunem plângere. S-au întâmplat nişte chestii. Eu nu am fost bătut. Mergeam pe stradă şi am fost înjurat de oamenii ăştia. Am depus plângere toţi ieri şi aşteptăm ca organele să îşi facă datoria”, a declara Cosmin Nedelcu pentru RTV.

Citește și:
Cum arată fiica lui Răzvan Simion. Ianca a împlinit 17 ani și tatăl ei i-a transmis un mesaj emoționant

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people