Corina Bud revine cu o nouă piesă și un look extravagant

Corina a revenit după o lungă pauză cu o nouă lansare – “Ai ales”.

Corina Bud revine cu o nouă piesă și un look extravagant

Corina a revenit după o lungă pauză cu o nouă lansare – „Ai ales”. În videoclipul melodiei, Corina poartă piese vestimentare făcute de Nusi Quero, un designer al vedetelor din SUA care a lucrat cu Kylie Jenner sau Grimes, fosta parteneră a lui Elon Musk.

Pe 25 martie, Corina a lansat prima ei piesă la Global Records după o pauză de câțiva ani. În videoclipul melodiei „Ai ales” Corina poartă o serie de ținute extravagante, iar parte din ele sunt create de Nusi Quero. Nusi este un designer din Los Angeles ce combină eleganța modei cu arta randărilor 3D, iar rezultatele sunt corsete noncoformiste, ce denotă incandescență cu o eleganță extraterestră.

Munca lui Nusi Quero poate fi văzută în videoclipul „Ai ales”, dar și în viitoarele lansări ale Corinei, căci aici vorbim de 6-7 ținute alese de artistă.

Corina este una din cele mai iubite artiste din România. Și-a făcut debutul în anul 2004 cu albumul „Noi Doi” produs de Marius Moga, iar de atunci a fost mereu prezentă în topurile radio și playlist-urile fanilor. Refrenele ei celebre sunt fredonate și acum, chit că vorbim de piese vechi precum „Îmi place la tine tot”, sau lansări mai recente ca „Fete din Balcani”, „Autobronzant” sau „A ta”.

În ultimii ani, Corina a fost mai retrasă din punct de vedere muzical, axându-se pe proiecte muzicale internaționale în Amsterdam, și nu numai. Acum s-a hotărât să revină în muzică, iar pe 25 martie a lansat prima piesă dintr-o serie lungă.

Citește și:
Brooklyn, fiul lui David & Victoria Beckham, se căsătorește în weekend cu actrița Nicola Peltz. Ce detalii neașteptate au ieșit la iveală înainte de nuntă

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people