Copiii Angelinei Jolie sunt încântați că aceasta se alătură Universului Marvel

Cei șase copii ai Angelinei Jolie sunt cei mai mari fani ai acesteia, iar ei sunt încântați că mama lor se va alătura Universului Marvel.

Copiii Angelinei Jolie sunt încântați că aceasta se alătură Universului Marvel

Angelina Jolie vorbește într-un nou interviu despre cât de încântați sunt cei șase copii ai acesteia despre faptul că ea se va alătura Universului Marvel și va interpreta rolul Thenei în The Eternals.

Actrița a explicat de ce sunt atât de încântați copiii de noul ei rol în cadrul unui interviu cu People. „Ce mă impresionează este faptul că ei vor să mă vadă puternică. Așadar, contează mai puțin faptul că mă văd într-un film, însă ei sunt fericiți că voi fi puternică și mă voi distra.”

O sursă a declarat recent pentru HollywoodLife că decizia Angelinei de a accepta acest rol a fost „puternic influențată” de cei șase copii. „Ei toți iubesc benzile desenate, așadar este un lucru care îi apropie. Va fi minunat pentru ei. Ea lucrează din nou destul de mult, așadar caută întotdeauna noi moduri pentru a-i include e copii; este determinată să nu lase cariera să le ia ceva.”

Angelina Jolie va interpreta rolul Thenei, un expert în „orice, de la săbii la balet”, a declarat aceasta pentru People. „Ea este o luptătoare. Voi lucra foarte mult pentru a da Universului Marvel acea Thena pe care o merită”. Filmul The Eternals va apărea în 2020, iar din distribuție fac parte și Salma Hayek, Kumail Nanjiani, Brian Tyree Henry, Ma Dong-Seok, Richard Madden, Lauren Ridloff și Lia McHugh.

Citește și:
Angelina Jolie face o schimbare foarte importantă în viața ei personală

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Cât de bine îți cunoști tenul? Completează testul ACUM și câștigă super premii de la La Roche Posay

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people