Colin Firth și Livia Giuggioli au un mariaj solid, în ciuda problemelor și infidelității

Căsătoria lui Colin Firth și Livia Giuggioli este foarte solidă, în ciuda știrilor de zilele trecute, care vorbesc despre faptul că Giuggioli a avut o relație cu un alt bărbat în timpul unei separări dintre ea și soțul său.

Colin Firth și Livia Giuggioli au un mariaj solid, în ciuda problemelor și infidelității

Cei doi au o relație solidă, sunt la același nivel și au lucrat împreună pentru a ajunge aici. Sunt din nou împreună, iar lucrurile merg bine', spune o sursă apropiată de Colin Firth și Livia Giuggioli.

Nu este ceva anormal ca o căsnicie să treacă și prin perioade proaste, în special atunci când sunt implicați și copii', continuă sursa citată de People.

Colin Firth și Livia Giuggioli s-au căsătorit în 1997 și au doi fii: Luca, în vârstă de 16 ani și Matteo, de 15 ani.

Știrea cum că Livia Giuggioli, în vârstă de 48 de ani, a avut o legătură cu un alt bărbat în timpul unei separării de soțul ei în 2015 și 2016, a apărut zilele trecute, după ce cuplul a avut un conflict cu jurnalistul italian Marco Brancaccia, cu care Livia ar fi avut relația.

Cei doi soți au confirmat zvonurile, spunând că în urmă cu câțiva ani, în timpul separării lor, Livia a avut o legătură cu jurnalistul italian.

Brancaccia susține că relația amoroasă dintre el și Livia a durat 11 luni, timp în care au călătorit constant pentru a se vizita unul pe altul, în destinații precum Italia, Brazilia, Londra și New York.

Am încercat să ne vedem cât de des am putut, având în vedere că aveam sentimente reale amândoi', a spus Brancaccia.

După ce Livia s-a întors la Colin Firth, Marco a început să o amenințe pe Livia și să o hărțuiască.

Brancaccia a negat însă acuzațiile, printr-un interviu acordat The Times. „Eram îndrăgostiți, ea dorea să îl părăsească pe Colin pentru mine. Hărțuirea și amenințările mele constau în două mesaje trimise pe WhatsApp după ce ea a pus capăt relației noastre, în iunie 2016, și un email. I-am trimis un email lui Colin în care i-am zis despre relația mea cu Livia, email pe care acum regret că l-am trimis. Acum, ea a depus o plângere împotriva mea de teamă că aș putea dezvălui publicului ce mi-a spus despre căsătoria și munca ei. Într-un an de relație, ea mi-a trimis sute de meaje de dragoste, poze și video-uri'.

Presa italiană susține că printre documentele depuse de Colin și Livia Firth în plângerea oficială se află și un mesaj trimis de Brancaccia în care acesta îi spune Liviei că deține poze nud cu ea și că „Dacă pui capăt relației noastre, îți voi ruina viața!'.

Citește și:
Soția lui Colin Firth recunoaște că a avut o aventură cu bărbatul care acum o hărțuiește

Text: Amy Abaluta

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people