În ciuda divorțului dureros, Brad Pitt nu regretă căsnicia cu Angelina Jolie

Din 2016, de când au anunțat că nu vor mai fi un cuplu, Angelina Jolie și Brad Pitt s-au aflat într-o dispută continuă legată de custodia celor 6 copii, dar în ciuda tuturor neînțelegerilor, actorul nu regretă mariajul cu aceasta.

În ciuda divorțului dureros, Brad Pitt nu regretă căsnicia cu Angelina Jolie

Ultimii doi ani au fost plini de replici acide, acuze și neînțelegeri pentru Angelina Jolie și Brad Pitt. Cea mai recentă dispută s-a petrecut la începutul lunii august, când Angelina a depus o cerere prin care îl acuza pe Brad Pitt că nu plătește pensie alimentară copiilor. Avocații lui Brad au afirmat însă că Angelina își dorește doar să manipuleze presa și că afirmațiile ei nu sunt realefiindcă aceasta a primit opt milioane de dolari pentru a întreține noua casa în care locuiește alături de copii.

În ciuda tuturor acestor afirmații și acuze, Brad a iertat-o pe Angelina pentru tot ce nu a mers în căsnicie, și la rândul său, îi cere iertare. Cum divorțul i-a adus multă suferință, Brad încearcă să treacă peste, iar o parte din procesul de vindecare o reprezintă iertarea și eliminarea tuturor resentimentelor și a energiilor negative, afirmă surse apropiate actorului.

Brad Pitt este conștient de toate greșelile pe care și el și Angelina le-au făcut în timpul mariajului, de lucrurile care nu au funcționat și regretă modul în care ruptura dintre ei s-a produs, însă nicidecum nu regretă iubirea pe care i-a purtat-o Angelinei și mai ales frumoasa familie pe care aceasta i-a oferit-o.

Cel mai bun lucru al relației de peste un deceniu pe care cei doi au avut-o o reprezintă cei șase copii, Maddox (17 ani), Pax (14 ani), Zahara (13 ani), Shiloh (12 ani), și gemenii Knox și Vivienne, în vârstă de 10 ani. Brad Pitt și Angelina Jolie au decis să continue împărțirea interimară a custodiei a acestora, după ce judecătorul i-a acordat lui Brad permisiunea de a-i vizita oricând. Brad încearcă să își vadă mai departe de viața sa, departe de Angelina și să treacă peste toate obstacolele și părțile urâte pe care divorțul i le-a adus , și doar să îi fie recunoscător Angelinei pentru copii și să se bucure cât mai mult timp de aceștia.

Citește și:
Cum arată acum gemenii Angelinei Jolie și ai lui Brad Pitt

Foto: Shutterstock

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people