Cine sunt nașii Simonei Halep? Sportiva se căsătorește astăzi cu Toni Iuruc

Nașii Simonei Halep la cununia cu Toni Iuruc au fost vreme îndelungată subiect de speculații în presă. Ce a spus Stere Halep, tatăl sportivei, despre ei?

Cine sunt nașii Simonei Halep? Sportiva se căsătorește astăzi cu Toni Iuruc

Cine sunt nașii Simonei Halep, cei care îi vor fi alături astăzi, la cununia civilă cu omul de afaceri Toni Iuruc? Aceasta este întrebarea care a născut multe speculații în presă, încă de când sportiva a anunțat că s-a logodit și urmează să se căsătorească. Cei doi vor face asta pe 15 septembrie la Constanța, orașul natal al Simonei, la un eveniment privat care va aduna una dintre cele mai sonore lume din sportul românesc din toate timpurile (printre care Ion Țiriac și Ilie Năstase), dar și familia și apropiații. Presa a speculat, de asemenea, în ultimele zile că și președintele României, Klaus Iohannis, ar fi fost invitat să participe la eveniment.

Suprinzător pentru discreția care îl caracterizează în mod normal atunci când vine vorba despre viața personală a fiicei lui, chiar Stere Halep a fost cel care a dezvăluit cine sunt nașii Simonei Halep, vorbind pentru Fanatik.ro, publicație pentru care a și declarat că are emoții foarte mari înaintea nunții fiicei sale. „Am emoții uriașe. Normal să am, e nunta copilului, nu ar putea fi altfel. E fata mea, vă dați seama, se căsătorește…”, a declarat acesta.

În ceea ce îi privește pe nașii Simonei Halep, aceștia sunt Dani Caramihai și partenera de viață a acestuia. „I-am cunoscut, cum să nu îi cunosc. Domnul Caramihai este un om… Extraordinar. Vor fi alături de noi, mâine, evident”, a mai declarat Stere Halep. Dani Caramihai este co-fondatorul şi directorul general al clubului Fratelli din Constanța, chiar locul unde Simona Halep și Toni Iuruc vor avea petrecerea de cununie. Dani Caramihai este cunoscut drept unul dintre cei patru Fratelli, și este fondatorul unor afaceri consistente, alături de Liviu și Mihai Popescu și Nicu Mărgeanu.

Totodată, s-a aflat și faptul că Simona Halep se va cununa la Casa de Căsătorii, conform tradiției, și nu într-un cadru nonconformist.

Citește și:
MET Gala 2021 worst dressed (GALERIE FOTO)

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people