Cine este persoana care l-a convins pe Prințul Harry să nu renunțe la atribuțiile sale regale

Prințul Harry este un membru foarte apreciat al familiei regale, însă în trecut el ar fi vrut să renunțe la toate responsabilitățile sale.

Cine este persoana care l-a convins pe Prințul Harry să nu renunțe la atribuțiile sale regale

Potrivit Express, Prințul Harry a fost la un pas să renunțe la cariera lui în familia regală, dorind să-și ignore toate responsabilitățile pe care acesta le avea.

Biograful regal Penny Juror l-a numit pe Harry un membru reticent al familiei regale în documentarul „Meghan Markle: American Princess”.

„Cred că a fost un adevărat pericol cândva că Harry ar putea întoarce spatele tuturor responsabilităților regale și s-ar duce să trăiască undeva liniștit. În final, el a rămas un membru al familiei regale”, a declarat Penny Juror.

În același documentar apare și Gayle King, acesta dezvăluind că persoana de care Harry asculta de cele mai multe ori era bunica sa, Regina Elisabeta a II-a. Potrivit Express, Prințul Harry se simțea dezamăgit după ce a apărut în mai multe scandaluri în presă, afectând reputația familiei regale.

Deși acum Ducele de Sussex este un membru extraordinar al familiei regale, el a fost fotografiat în mai multe momente mai puțin bune pentru rolul său. Acesta a fost văzut în Las Vegas și chiar ar fi mers într-un centru de reabilitare pentru o zi, când avea 17 ani, din cauza faptului că mergea la prea multe petreceri. Totodată, Harry a intrat într-o dispută cu un grup de fotografi în 2004, când aceștia încercau să îl fotografieze plecând dintr-un club.

Gayle King a explicat în documentar că Regina, „la fel ca noi toți, l-a iertat”. Aceasta ar fi realizat că viața în atenția publicului după moartea Prințesei Diana este prea mult pentru Harry, un subiect pe care și Prințul l-a abordat într-un interviu pentru Newsweek.

„Mama mea tocmai murise și eu a trebuit să merg în spatele sicriului ei, înconjurat de mii de oameni în timp ce alte milioane mă urmăreau la televizor. Cred că niciun copil nu ar trebui să facă asta, în nicio circumstanță. Nu cred că s-ar mai întâmpla astăzi.”

Harry a vorbit și despre greșelile pe care le-a făcut în trecut: „A fost nevoie să îndrept greșelile pe care le făceam. Nu voiam să fiu în poziția în care eram, însă până la urmă mi-am scos capul din nisip și am început să ascult oamenii și am decis să îmi folosesc rolul pentru lucruri mai bune. Acum sunt plin de energie și iubesc să fac caritate, să întâlnesc oameni și să îi fac să râdă.”

Citește și:
Prințul Harry seamănă perfect cu bunicul său, Prințul Philip, iar aceste imagini sunt dovada

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people