Prințul Harry seamănă perfect cu bunicul său, Prințul Philip, iar aceste imagini sunt dovada

Fotograful Chris Jackson a găsit o revistă din 1957 pe coperta căreia apare Prințul Philip în uniformă, iar imaginile te vor convinge că nepotul său, Prințul Harry, îi seamănă perfect.

Prințul Harry seamănă perfect cu bunicul său, Prințul Philip, iar aceste imagini sunt dovada

Fotograful regal Chris Jackson a publicat pe Instagram-ul său o imagine cu mai multe reviste vechi Paris Match. Pe coperta unui număr din 1957 apare Prințul Philip în uniformă, iar imaginea sa te va convinge că Prințul Harry îi seamănă perfect. În imagine Ducele de Edinburgh avea 36 de ani, iar el arată aproape identic cu Prințul Harry în uniforma pe care a purtat-o zilele trecute la memorialul Anzac din Sydney.

„Am văzut această copertă frumoasă din 1957 a revistei @parismatch_magazine în timp ce vizitam locația pentru nunta noastră în Franța în urmă cu câțiva ani – De cine vă amintește?!”, a scris fotograful. Totodată, el a precizat că această imagine a fost cel mai probabil fost colorată printr-un proces special după un negativ alb-negru.

Fanii familiei regale au observat și ei imediat asemănarea. „Wow! Harry arată la fel ca Prințul Philip!”, „Pentru o secundă am crezut că este Harry.” Totodată, fanii au spus observat că Prințul Harry moștenește culoarea părului de la bunicul său, însă acest lucru a fost cu adevărat o surpriză pentru toată lumea.

Asemănarea se vede foarte bine în imaginile postate de fotograf. Prințul Harry a fost fotografiat de colegii lui Chris Jackson în timpul evenimentului de inaugurare a unei noi aripi a memorialului de război din Sydney, alături de el aflându-se și Meghan Markle, Ducesa de Sussex. Cei doi se află în continuare în turneu regal, urmând să se întoarcă în Sydney pentru festivitatea de încheiere a Jocurilor Invictus.

Citește și:
Meghan Markle i-a adus un omagiu Prințesei Diana în timpul vizitei din Australia

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din people