Cine este fiica lui Damian Drăghici și cu ce se ocupă ea?

Fiica lui Damian Drăghici, Nikolina, este un personaj despre care tatăl său aproape că nu a menționat nimic în anii de când este celebru. Cine este aceasta și cu ce se ocupă?

În spațiul public din România nu s-a vorbit aproape deloc despre fiica lui Damian Drăghici. Artistul de etnie romă, cunoscut pentru compozițiile sale muzicale și pentru felul în care știe să mânuiască instrumentele, a vorbit de-abia cu trei ani în urmă despre faptul că are un copil adult.

De altfel, informația despre acesta a apărut în presă doar atunci când fiica lui Damian Drăghici a venit în România pentru prima dată, cu scopul de a relua relația cu tatăl ei, care a fost aproape inexistentă pe parcursul vieții tinerei. Nikolina a vizitat România în 2018, și de-abia atunci s-a aflat de existența sa.

Fiica lui Damian Drăghici, Nikolina, este rezultatul relației artistului cu o grecoaică, relație ce a debutat atunci când acesta a plecat în Grecia pentru a-și lansa cariera muzicală. Artistul a studiat la Universitatea de Muzică din Atena Philipos Nakas între 1993-1996. Însă oportunitatea de a studia în Boston, la prestigiosul Berklee College of Music, l-a făcut pe artist să părăsească Grecia, în speranța că participarea la cursurile celei mai mari universități private de muzică din lume i-ar aduce beneficii în carieră. Acolo, Drăghici a învățat între 1997 și 1999, absolvind Bachelor degree cu Magna cum Laudae, și devenind primul român care a absolvit această instituție.

Au urmat aproape două decenii în care fiica lui Damian Drăghici și tatăl ei nu s-au văzut, până la venirea acesteia în România, în 2018. O sursă din anturajul artistului a declarat pentru Libertatea că acesta a fost cel care a chemat-o pe fiica sa aici.

Ce știm acum este că Nikolina a studiat Beauty / Fashion / Cinema /TV / Special effects la Makeup Forever Academy Brussels și acum este make-up artistă, lucrând pentru un brand exclusivist de produse cosmetice care își are sediul principal la Monaco.

Citește și:
Florin Ristei și Naomi Hedman s-au logodit! Artistul face primele declarații

Foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people