Chris Evans și Lily James, noul cuplu de la Hollywood?

Chris Evans a fost surprins alături de Lily James în Londra, iar cei doi păreau extrem de apropiați. Să fie oare noul cuplu de la Hollywood?

Chris Evans și Lily James, noul cuplu de la Hollywood?

Chris Evans și Lily James au fost văzuți recent petrecându-și seara împreună. Cei doi au fost la Mark’s Club în Mayfair, Londra și au mers cu același taxi, după cum se vede în fotografiile surprinse de paparazzi. 

Ba mai mult decât atât, după ce și-ar fi petrecut seara la Mark’s Club, Chris Evans și Lily James ar fi mers la hotelul Corinthia. Ei ar fi intrat pe uși separate în incinta hotelului, pentru a nu fi văzuți împreună.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ChrisEvans Fanpage 🇹🇭 (@chrisevansthailand) pe

În luna decembrie, actrița Lily James s-a despărțit de Matt Smith, după o relație de 5 ani. Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare de la Pride and Prejudice and Zombies. Însă, în luna mai, existau mai multe zvonuri conform cărora cei doi s-ar fi împăcat, după ce au decis să își petreacă perioada de izolare împreună. 

„Lucrurile nu sunt bune între ei de ceva vreme și acum câteva luni ei au decis să pună punct relației. A fost dificil pentru că au mulți prieteni comuni, așa că sperăm că vor rămâne în relații bune. Dar, deocamdată, relația este încheiată în mod oficial”, a declarat o sursă pentru The Sun, la scurtă vreme după despărțire. Principalul motiv al despărțirii lor ar fi fost programele diferite pe care le au aveau.

Chris Evans a format o relație cu Jenny Slate, de care s-a despărțit în anul 2017. Cei doi au decis atunci să rămână prieteni. O sursă a declarat pentru Us Weekly în ianuarie 2020 faptul că actorul Chris Evans „se întâlnește cu diferite femei și se distrează. Nu are o relație cu cineva și încearcă să își păstreze viața amoroasă departe de ochii presei.”

Citește și:
Cine este noua iubită a celebrului actor de origine română Sebastian Stan

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people