Certificatul de naștere al lui Archie dezvăluie un lucru inedit despre Meghan Markle

Certificatul de naștere al lui Archie Mountbatten-Windsor, fiul Prințului Harry și al lui Meghan Markle, a fost dat publicității zilele trecute.

Certificatul de naștere al lui Archie dezvăluie un lucru inedit despre Meghan Markle

Documentul confirmă informațiile de bază pe care le știam despre Archie Mountbatten-Windsor, fiul Prințului Harry și al lui Meghan Markle, precum numele său complet, data și locul nașterii, însă conține și un detaliu important despre mama sa.

Numele lui Meghan Markle este trecut pe certificatul de naștere al copilului ca Rachel Meghan Înălțimea Sa Regală Ducesa de Sussex. Însă, în locul destinat ocupației, ea este descrisă ca fiind „Prințesă a Regatului Unit”.

Această expresie nu este atât de ieșită din comun precum te-ai aștepta, același lucru este trecut și în dreptul lui Kate Middleton, pe certificatele de naștere ale celor trei copii ai săi. Deși atât Kate cât și Meghan au titluri de Ducesă, ele sunt de asemenea și Prințese ale Regatului Unit datorită statutului de Prinț pe care îl au soții lor.

„Orice soție a unui prinț este o prințesă, indiferent de cum este stilizată denumirea”, a declarat istoricul Marlene Koenig. „William este Duce de Cambridge, însă acest lucru nu înseamnă că nu este și Prinț”.

Citește și:
Meghan Markle și Kate Middleton au devenit mai apropiate ca oricând

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people