Celine Dion, declarații cutremurătoare despre ultimii ani de viață ai soțului ei, René Angélil, și lupta lui cu cancerul

În ultimii ani, Celine Dion a trecut prin mai multe tragedii personale, tragedii care au ținut-o departe de fanii ei și care au determinat-o să își anuleze concertele și să se retragă din showbiz.

Celine Dion, declarații cutremurătoare despre ultimii ani de viață ai soțului ei, René Angélil, și lupta lui cu cancerul

Celine Dion a preferat în ultimii ani să se dedice vieții de familie, în special soțului ei, iubirea vieții ei așa cum în numeroase date a afirmat, și i-a fost alături până când acesta a decedat, bolnav fiind de cancer, în ianuarie 2016.

Invitată în emisiunea „The Sunday Project”, Celine Dion a vorbit, printre lacrimi, despre ultimii ani din viața soțului ei.

„În ultimii trei ani, soțul meu nu putea bea nici măcar o gură de apă. Mânca printr-un tub. Mi-aș fi dorit ca el să trăiască în pace. Mi-aș fi dorit ca el să nu mai fie atât de îngrijorat. A avut un mic atac de cors, a fost rapid, nu a suferit. Cred că a fost eliberat de toate suferințele și toată durerea”, a declarat Celine Dion.

René Angélil a murit în ianuarie 2016, la vârsta de 73 de ani. „El nu mai este fizic alături de noi, însă trăiește în fiecare zi prin ochii copiiilor mei”, a mai adăugat artista.

În ultima vreme, Celine Dion și-a îngrijorat fanii după ce a decis să își anuleze concertele din cauza stării de oboseală și a stresului. Însă artista a ținut să-și anunțe fanii că în curând va reveni pe scenă pentru că acum se simte mult mai bine.

Citește și:
René-Charles, fiul lui Celine Dion, s-a apucat de muzică. Și are o voce superbă!

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people