Cel mai bine plătit star de pe YouTube câștigă 22 de milioane de dolari pe an, iar vârsta lui este impresionantă

Deși pare greu de crezut, cel mai bine plătit star de pe Youtube câștigă 22 de milioane de dolari pe an, iar vârsta lui te va surprinde.

Cel mai bine plătit star de pe YouTube câștigă 22 de milioane de dolari pe an, iar vârsta lui este impresionantă

Potrivit Forbes, utilizatorul de YouTube care câștigă cea mai mare sumă de bani este un băiat de 7 ani, el încasând 22 de milioane anul trecut.

Este vorba despre Ryan ToysReview, un băiețel pe nume Ryan care testează jucării. Se pare că entuziasmul lui și jucăriile incredibile pe care le testează au făcut să fie iubit de milioane de copii din întreaga lume (are 17.3 milioane de fani și 26 de miliarde de vizualizări de la începutul acestui canal de YouTube.

Este foarte important și impactul pe care părerea lui o poate avea asupra vânzărilor de jucării. De regulă, jucăriile care îi plac ajung să se vândă în totalitate în câteva ore.

Te întrebi cum reușește să câștige această suma impresionantă? Ei bine, se pare că 21 de milioane de dolari provin din reclamele care apar înainte clipului video și celălalt milion de dolari din sponsorizări.

Dacă Ryan va decide că nu mai vrea să facă acest lucru, fie pentru că a crescut, fie pentru că își dorește altceva, el poate sta liniștit, deoarece această sumă i-ar ajunge, teoretic, pentru întreaga viață.

Pe locul 2 în topul celor mai bine plătiți utilizatori de YouTube se află Jake Paul, care a câștigat 21.5 milioane de dolari. Pe locul 3 se află cunoscutul muzician și creator de produse cosmetice, Jefree Star, care a câștigat 18 milioane de dolari.

Citește și:
TOP 12 influenceri de pe YouTube – cele mai urmarite canale

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people