Cel mai BINE îmbrăcate vedete de la Premiile Emmy 2019

Rețeta de succes pentru cel mai bine îmbrăcate vedete de la Premiile Emmy 2019 a fost cea de simplitate, dovedind încă o dată că, în cele mai multe cazuri, deviza less is more este cea câștigătoare.

Iată care au fost cel mai bine îmbrăcate vedete de la Premiile Emmy 2019!

1. Sophie Turner

Actrița din Game of Thrones arată impecabil în această rochie Louis Vuitton, care pare extrem de clasică la prima vedere, dar care se remarcă prin detaliile moderne. Cert este că acest look îi pune perfect în evidența silueta statuară, iar coafura potențează la maxim efectul oferit de colierul de la baza gâtului.

2. Kendall Jenner

În cazul lui Kendall Jenner, nu am cum să nu apreciez combinația extrem de modernă dintre latex și imprimeul floral al rochiei din acest look semnat de Richard Quinn, unul dintre cei mai în vogă designeri ai momentului. A ales foarte bine să își prindă părul, lăsând astfel ținuta, deja suficient de aglomerată, în prim plan.

3. Naomi Watts

Actrița câștigă în această seară prin ideea de simplitate, asta neînsemnând că rochia Dior Haute Couture este banală, ci dimpotrivă, ea impune un aer elegant și atemporal care i se potrivește perfect lui Naomi Watts.

4. Sian Clifford

O altă apariție statuară îi aparține lui Sian Clifford în această rochie semnată de Emilia Wickstead, unul dintre designerii preferați și de Kate Middleton. Mânecile sunt singurele detalii care ies în evidență, coafura și machiajul austere completând perfect look-ul.

5. Sarah Sutherland

În cazul lui Sarah Sutherland mi-a placut jocul dintre fusta voluminoasă și bustieră, completat de, din nou, o coafură și un machiaj mai auster. Singurul lucru pe care l-aș fi schimbat este colierul, mi-ar fi plăcut să fie înlocuit de unul clasic din diamante, care să nu rupă aerul diafan al ținutei.

6. Greta Lee

O variantă asemănătoare cu cea purtată de Sarah Sutherland, aceasta remarcându-se însă prin alegerea unei culori complet atipice, acest verde-mentă care se potrivșete atât de bine cu tenul porțelanat al Gretei Lee.

7. Maisie Williams

O altă actriță din Game of Thrones care se remarcă la Premiile Emmy de anul acesta este Maisie Williams cu acest look semnat de JW Anderson. Îmi place pentru că nu este varianta clasică a unei rochii lungi, însă compensează acest aspect prin accesorizarea impecabilă și detaliile prețioase.

8. Padma Lakshmi

Întotdeauna mi-a plăcut o rochie albă simplă, dar executată impecabil, iar în cazul Padmei Lakshmi vreau să punctez lipsa completă a oricărui alt artificiu, dovedind că ideea de simplitate este de cele mai multe ori și cea mai de efect.

9. Zendaya

Una dintre puținele vedete care au ales o culoare pentru premiile Emmy a fost Zendaya în această rochie Vera Wang care îmi aduce un pic aminte de personajul Poison Ivy din seriile Batman, dar care se potrivește perfect cu stilul young & nonconformist al actriței.

10. Zoe Kazan

Zoe Kazan a ales o rochie Gucci, în care mânecile, continuate sub formă de panglici, joacă rolul principal. Cromatica rochiei a fost și ea una inspirată și aș vrea să punctez și aici simplitatea adoptată la nivel de coafură și machiaj.

Citește și:
Premiile EMMY 2019 – Cele mai HOT cupluri

Foto: Image.net

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people