Ce ținută a purtat Meghan Markle la nunta Prințesei Eugenie

Meghan Markle a participat astăzi la prima ei nuntă regală de când a devenit Ducesă de Sussex, iar ținuta aleasă a fost perfectă!

Ce ținută a purtat Meghan Markle la nunta Prințesei Eugenie

Astăzi Meghan Markle participă la prima ei nuntă regală de când a devenit Ducesă de Sussex. Meghan Markle a sosit la nunta Prințesei Eugenie alături de Prințul Harry. Ceremonia are loc în același loc în care s-au căsătorit și cei doi, St. George’s Chapel, pe domeniul Castelui Windsor, acest moment fiind astfel unul special și pentru Ducele și Ducesa de Sussex.

https://www.instagram.com/p/Bo1FwZSHzf5/?tagged=meghanmarkle

https://www.instagram.com/p/Bo1G7c3FzgO/?tagged=meghanmarkle

Pentru nunta Prințesei Eugenie cu Jack Brooksbank, Meghan Markle a ales să poarte o ținută bleumarin Givenchy și o pălărie Noel Stewart. Ducesa de Sussex a ales o ținută creată de același designer care i-a creat și superba rochie de mireasă, Clare Waight Keller.

https://www.instagram.com/p/Bo1G6b1BDbk/?tagged=meghanmarkle

https://www.instagram.com/p/Bo1GcelFxKN/?tagged=meghanmarkle

Meghan Markle și Prințul Harry au participat la numeroase nunți anul acesta. În iunie cei doi au participat la nunta nepoatei Prințesei Diana, Calia
McCorquodale, unde Meghan a ales o ținută Oscar de la Renta. În august, chiar de ziua Ducesei, ei au participat la nunta prietenului lui Harry, Charlie van Straubenzee. La acest eveniment, Meghan a ales o rchie Club Monaco, o pălărie Philip Treacy și pantofi Aquazzura.

Meghan Markle și Prințul Harry nu vor participa însă la toată nunta Prințesei Eugenie. Mai exact, ei vor lipsi de la recepția de mâine, cea organizată pentru membrii apropiați ai familiei. Absența acestora este justificată, deoarece Ducele și Ducesa de Sussex se pregătesc pentru primul lor turneu regal în Australia, Noua Zeelandă, Fiji și Regatul Tonga.

Citește și:
Ce ținute au purtat celebritățile invitate la nunta Prințesei Eugenie

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people