Ce spune Andreea Bălan despre posibilitatea de a se căsători din nou

Andreea Bălan a vorbit cu sinceritate despre experiențele de viață prin care a trecut până acum și a dezvăluit dacă se vede căsătorită din nou.

Ce spune Andreea Bălan despre posibilitatea de a se căsători din nou

După ce s-a despărțit acum mai bine de un an de George Burcea, Andreea Bălan a păstrat discreția în ceea ce privește viața personală. Deși separarea dintre cei doi a fost intens mediatizată, artista nu a comentat foarte mult pe seama acestui subiect, din dorința de a-și proteja cele două fetițe pe care le are alături de fostul partener, Ella Maya și Clara.

În prezent, Andreea Bălan formează un cuplu alături de Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint, prezentatoarea emisiunii „Vreau să fiu sănătos” de pe TVR 1. Până acum, artista și iubitul ei nu au publicat fotografii împreună și nu au confirmat public niciodată că sunt într-o relație. Cei doi au fost fotografiați de paparazzi cu mai multe ocazii și au mers în câteva vacanțe împreună.

Recent, Andreea Bălan a fost invitată în emisiunea „Star Matinal” de pe Antena Stars, ocazie cu care a oferit câteva detalii despre viața personală, mărturisind că în prezent este iubită. Artista a dezvăluit și dacă își mai dorește să se căsătorească. „Sunt un om împlinit și nu regret nimic din ce mi s-a întâmplat. Fiecare experiență din viața mea este ca o lecție, învățăm, toți greșim în viață, dar evoluăm. Cred că fiecare om care intră în viața mea mă învață ceva. Îmi doresc să iubesc și să fiu iubită, ceea ce se întâmplă deja, deci e bine. Vreau să fiu fericită. Mai târziu, mult mai târziu mă văd și căsătorită pentru că sunt tânără și de ce nu”, a declarat Andreea Bălan în cadrul emisiunii „Star Matinal.”

În trecut, Andreea Bălan a fost împreună cu George Burcea. Cei doi s-au căsătorit pe 15 septembrie 2019, însă s-au despărțit la începutul anului 2020. Artista a confirmat despărțirea prin intermediul unui mesaj publicat pe rețelele de socializare, după ce în presă apăruse la vremea respectivă mai multe zvonuri despre o posibilă separare între cei doi. Andreea Bălan și George Burcea au împreună două fetițe: Ella Maya și Clara.

Citește și:
Andreea Marin a pierdut două sarcini. Cum a reușit vedeta să treacă peste trauma?

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people