Andreea Bălan a dezvăluit imagini inedite cu ea din copilărie. Cum arăta atunci artista

Andreea Bălan a făcut publice o serie de imagini inedite cu ea din timpul copilăriei. Cum arăta atunci îndrăgita artistă?

Andreea Bălan a dezvăluit imagini inedite cu ea din copilărie. Cum arăta atunci artista

Andreea Bălan și-a luat prin surprindere fanii de pe rețelele de socializare. Artista le-a împărtășit recent câteva imagini inedite din copilăria ei.

Printre aceste imagini, se regăsesc și unele cu Andreea Bălan la grădiniță, dar și alături de mama și bunica ei. Ba mai mult decât atât, artista le-a spus fanilor că în curând va filma un nou videoclip, „Amintiri”, și că pot trimite și ei poze emoționante din copilăria lor care vor apărea ulterior în videoclipul Andreei Bălan. „Vreau ca amintirile voastre să facă parte din muzica mea și totodată să rămână nemuritoare prin acest videoclip”, a spus artista pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

În ceea ce privește viața personală, Andreea Bălan ar fi într-o relație Tiberiu Argint. Deși a fost surprinsă de multe ori alături de el, artista a fost rezervată în declarații și până acum nu a confirmat relația.

Acum câteva luni, Andreea Bălan a făcut câteva declarații cu privire la viața ei personală, mărturisind atunci că este fericită și își concentrează atenția asupra creșterii celor două fetițe. „Sunt în sfârșit liniștită, fericită. Toată perioada cu separarea, cu divorţul a trecut. În februarie se face un an. Sunt foarte liniştită, mă concentrez foarte mult pe fetele mele și vreau ca această latură personală din viața mea să o ţin pentru mine”, a declarat Andreea Bălan în emisiunea Xtra Night Show.

Deși Andreea Bălan este obișnuită cu lumina reflectoarelor de la 12 ani, artista a decis ca viața sentimentală să o țină pentru ea. „N-am putut să ascund nimic și nici nu am vrut. Toată viaţa mea a fost o carte deschisă de la 12 ani de când m-am lansat, dar, deocamdată, această parte o țin pentru mine. Când va trebui să aflaţi ceva, o să vă povestesc, dar mi se pare foarte interesant să o ţin pentru mine. E important să ai sprijin, susținere și să fie cineva alături de tine”, a spus artista în aceeași emisiune.

Andreea Bălan a format un cuplu alături de George Burcea. Cei doi s-au despărțit la începutul anului 2020. Artista a confirmat informația prin intermediul unui mesaj publicat pe rețelele de socializare, după ce în presă apăruse la vremea respectivă mai multe zvonuri despre o posibilă separare a celor doi. Andreea Bălan și George Burcea au împreună două fetițe: Ella Maya și Clara.

Citește și:
După Adela Popescu, o altă vedetă PRO TV a anunțat că este însărcinată: „Am gemeni'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people