Ce spune Anamaria Prodan despre procesul pe care i l-a intentat Corina Caciuc, actuala parteneră a lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a fost dată în judecată de Laurențiu Reghecampf și partenera acestuia, Corina Caciuc.

Ce spune Anamaria Prodan despre procesul pe care i l-a intentat Corina Caciuc, actuala parteneră a lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan este dată în judecată de Laurențiu Reghecampf și partenera acestuia, Corina Caciuc. Atât antrenorul de la Universitatea Craiova cât și iubita acestuia au deschis fiecare câte un proces împotriva impresarei.

Pe Portalul Instanțelor de Judecată, numele Anamaria Prodan Reghecampf apare în doi dosare noi, însă momentan nu se cunosc motivele pentru care Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au decis să o dea în judecată pe impresară. Cel mai probabil este o modalitate de a combate atacurile și declarațiile uneori scandaloase pe care Anamaria Prodan le-a făcut despre cei doi de când noua relație a antrenorului a devenit publică, iar Laurențiu Reghecampf a decis să divorțeze de impresara.

Dosarul în care antrenorul o dă în judecată pe soția sa a fost înregistrat pe data de 1 martie la Judecătoria Buftea, iar cel în care iubita acestuia, Corina Caciuc, o dă în judecată pe Anamaria Prodan a fost înregistrat pe 2 martie la Tribunalul Ilfov.

Întrebată dacă intenționează să se prezinte la procesul intentat de Corina Caciuc, Anamaria Prodan a avut o poziție fermă, declarând că nu are astfel de intenții și că nu se simte deloc amenințată de declarațiile făcute de partenera lui Laurențiu Reghecampf.

„Cât despre faptul că m-a dat în judecată Caciuc… trebuie să dea în judecată și trecutul, că ăla nu ne iartă, îl cărăm după noi toată viața, iar când toată România și tot mapamondul vede videoclipuri și povețe, mai du-te și tu pe la școală, mai împacă-te cu părinții. De ce să ne supărăm. Ne supărăm pe trecut? Nu eu i-am dat meseria, nu eu i-am ales reputația sau fotografiile ori vestimentația din cluburile de noapte”, a declarat Anamaria Prodan într-un interviu acordat Antena Stars..

Impresara a avut și cuvinte dure la adresa Corinei Caciuc, care este însărcinată și va avea un copil cu Laurențiu Reghecampf.

„Dacă nu mai poți face bani, faci cumva pe spatele lui Reghe, lui Prodan, când visa ea vreodată la așa ceva. La câtă lume o cunoaște pe ea, care era probabilitatea ca cineva să fie păcălit, niciuna. Până la 29 de ani nu a păcălit pe nimeni. Sunt oameni mai slabi care ce să faci, alunecă”, a spus impresara în același interviu.

Citește și:
Angelina Jolie, dată în judecată de Brad Pitt

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people