Ce spune Alina Ceușan despre al doilea copil: „Când va fi momentul”

Alina Ceușan a vorbit despre dorința de a mai avea un copil.

Ce spune Alina Ceușan despre al doilea copil: "Când va fi momentul"

Alina Ceușan a devenit pentru prima dată mamă în luna septembrie a anului 2020. Creatoarea de conținut și soțul ei, Raul Tișa, au împreună un băiat pe nume Rock. 

Recent, Alina Ceușan a vorbit despre viața de familie, dar și despre dorința de a mai avea copil. Creatoarea de conținut a dezvăluit, cu această ocazie, faptul că ea și partenerul ei vor să devină din nou părinți. 

„Da, ne gândim, noi v-am spus de foarte multe ori, în super multe interviuri că ne dorim 2, chiar 3 cu siguranță și vă anunțăm când va fi momentul. Am și eu o soră la rândul meu, la fel așa și soțul meu, Raul, un frate și cred că e foarte important să crești cu frați și surori, pentru că sunt cumva îngerii tăi păzitori în lume, singurii oameni pe care te poți baza într-adevăr la nevoie. Sora mea, cel puțin, a demonstrat asta de-a lungul timpului. Noi suntem o familie foarte mare și unită. Pentru mine este foarte important ca Rock măcar un frate sau o soră să aibă. După aia, mai departe, mai vedem”, a declarat Alina Ceușan pentru Antena Stars, citată de spynews.ro.

Alina Ceușan este una dintre cele mai cunoscute creatoare din conținut din România. Este o prezență constantă pe social media, însă, pe lângă asta, este implicată și într-o serie de afaceri. În urmă cu ceva timp, a vorbit despre viața ei profesională, dar și despre cum s-a schimbat de când a devenit mamă

„Încerc să mă împart cât de bine pot. Și când sunt singură pe undeva și aud „Mama!”, mă întorc și mă uit după cine strigă. Avem în primul rând ajutor, o bonă internă care și acum se află cu Rock. Fără ea nu aș reuși, dar nici fără mama-soacră sau mama mea până a venit ea. Contează foarte mult să ai acest ajutor dacă vrei să continui. Eu am zis întotdeauna că pot să stau cu Rock acasă, poate mai pun și de o ciorbă și o tocană, nu știu dacă mai apuc și să pun la spălat, dar ne descurcăm”, a spus Alina Ceușan pentru Ego.ro.

Citește și:
Alice Cavaleru, declarații emoționante despre fiicele sale, la 3 luni de când a devenit mamă pentru a doua oară

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people