Ce simte Regina Elisabeta a II-a în privința deciziei Ducelui și Ducesei de Sussex de a petrece Crăciunul departe de familia regală

Meghan Markle și Prințul Harry nu vor petrece Crăciunul alături de familia regală, încălcând astfel o tradiție importantă pentru Regina Elisabeta a II-a.

Ce simte Regina Elisabeta a II-a în privința deciziei Ducelui și Ducesei de Sussex de a petrece Crăciunul departe de familia regală

Meghan Markle și Prințul Harry se află în continuare în vacanță și nu se vor întoarce în Londra pentru a participa la petrecerile organizate de Crăciun de Regină, potrivit Daily Mail.

Miercuri va fi organizată o cină pentru angajații și membrii familiei regale, însă Ducele și Ducesa de Sussex vor lipsi. Potrivit mai multor surse, Regina știe deja de acest lucru, Majestatea Sa înțelegând situația în care se află cei doi. Purtătorul de vucând al familiei regale a declarat că „Această decizie are aprobarea Majestății Sale, Regina. Cuplul a anunțat această decizie în urmă cu câteva săptămâni, iar ei au parte de câteva timp separat ca familie. Asta înseamnă că ei vor lipsi de la petrecerile de Crăciun.”

Se pare că Meghan Markle și Prințul Harry se află într-un loc secret alături de mama Ducesei, Daria Ragland. Reporterul regal Omid Scobie și producătoarea Lizzie Robinson au dezvăluit în podcast-ul The Heirpod că cei doi s-ar afla în Statele Unite sau cel puțin acolo au petrecut Ziua Recunoștinței.

„Ducii de Sussex se află în concediu în acest moment, așadar nu există așteptări ca ei să fie aici (pentru Crăciun). Cred că este normal. Am mai văzut membri ai familiei regale plecați în concediu de odihnă în trecut. Și știm că ei nu vor fi în țară pentru a participa la evenimente”, au declarat Omid și Lizzie Robinson.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Ei se află într-o călătorie de lungă durată. Ei vor fi plecați până după Crăciun din câte știu, iar asta este un lucru bun pentru ei”, a declarat Omid Scobie.

Purtătorul de cuvânt al Ducelui și Ducesei de Sussex a declarat în urmă cu o lună că Meghan și Harry nu vor petrece Crăciunul la Sandringham. „Ducele și Ducesa de Sussex așteaptă cu nerăbdare să prelungească timpul petrecut cu familia până la sfârșitul lunii. Ei vor petrece anul acesta alături de mama Ducesei, Doria Ragland. O astfel de decizie a fost luată în trecut și de alți membri ai familiei regale și are aprobarea Reginei.”

Citește și:
Modul special în care Meghan Markle și Prințul Harry au sărbătorit Ziua Recunoștinței

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people