Ce semnificații ascund broșele Reginei purtate în timpul vizitei oficiale a lui Donald Trump

Nu este de ajuns faptul că vizita președintelui Donald Trump în Regatul Unit a avut un parcurs anevoios, fără precedent, fiind marcat nu numai de protestele cetățenilor londonezi, ci și de propria versiune de “protest” din partea lui Charles și William care au refuzat să-l întâlnească.

Ce semnificații ascund broșele Reginei purtate în timpul vizitei oficiale a lui Donald Trump

Acum, subiectul călătoriei este reluat de tot internetul care a venit cu o nouă serie de teorii conspirative făcând referire chiar la ținuta Reginei și ce simbolistică ascunde aceasta în ceea ce-l privește pe Trump.

Utilizatorul Twitter, @SamuraiKnitter, a observat o alegere stilistică pe care cei mai mulți au scăpat-o din vedere. Se pare că Regina a purtat trei broșe diferite în cursul călătoriei lui Trump, toate cele trei întruchipând momente sentimentale din viața acesteia și servind drept posibile mesaje subliminale. Mai mult decât atât, este greu de crezut că alegerile în ceea ce privește ținutele Reginei pot fi accidentale.

Prima dintre aceasta a fost purtată chiar în ziua în care Trump a ajuns. Este vorba despre o frumoasă broșă florală, vintage de culoare verde care se întâmplă să fie primită cadou de la fostul președinte Barack Obama și soția acestuia, Michelle. Aceștia i-au oferit-o în 2011, în cursul ultimei lor vizite de stat. Apoi luând în considerare și comparând relația dintre familia Obama și Regină cu cea cu Trump, cu siguranță, alegerea vorbește de la sine. Bijuteria este achiziționată de la magazinul Tiny Jewel Box din Washington, D.C., datând din anii 50 și făcută cu aur de 14k, diamante și agat de mușchi. A fost un cadou personal pentru Regină, simbolizând relația apropiată dintre ambele puteri politice.

În cadrul întâlnirii de la Palatul Windsor, Regina a purtat o broșă cu diamant. Evident, nu orice brosă, ci cea moștenită de la mama sa, Regina Elisabeta, pe care aceasta a purtat-o la înmormântarea soțului său, Regele George al VI-lea și care a apărut în faimosul portret intitulat Three queens in mourning'.

În ultima zi a președintelui în Regatul Unit, aceasta a optat pentru broșa primită chiar anul trecut special din Canada cu ocazia aniversării Jubileului de Safir. Speculațiile în privința acesteia, au ajuns la concluzia că a fost o formă de suport pentru națiunea canadiană și liderul de stat Justin Trudeau, figură politică supusă la critici constante din partea lui Trump.

Citește și:
Unde au fost ascunse bijuteriile Coroanei Britanice în timpul celui de-al Doilea Război Mondial

Text: Monica Andreea Olaru
Foto: Instagram, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people