Ce s-a intamplat, de fapt, intre Printesa Diana si John F. Kennedy Jr.

In vara anului 1995, Printesa Diana si John F. Kennedy Jr. au avut o intalnire secreta in New York si, de atunci, au existat multe speculatii cu privire la ce s-a intamplat in acea zi in apartamentul ei din Hotelul Carlyle.

Ce s-a intamplat, de fapt, intre Printesa Diana si John F. Kennedy Jr.

Desi au trecut atatia ani de atunci, zvonurile nu au contenit, insa acum a iesit la iveala ce s-a intamplat, de fapt, intre Printesa Diana si John F. Kennedy Jr. in acea zi.

Si, oricat ne-ar placea povestile despre aventuri amoroase, se pare ca intalnirea nu a avut deloc un caracter romantic, lucru dezvaluit de RoseMarie Terenzio, fosta asistenta a lui John F. Kennedy Jr., care a fost prezenta in acea zi la intalnirea care a durat aproximativ doua ore.

Se pare ca Printesa Diana si John F. Kennedy Jr. au discutat despre aparitia ei pe coperta revistei politice George, pe care o detinea JFK Jr.

Cu toate acestea, articolul pe care intentiona sa il publice JFK Jr. nu a aparut niciodata deoarece Printesa s-a razgandit, insa John F. Kennedy Jr. a avut numai cuvinte de lauda la adresa Printesei Diana.

Potrivit lui RoseMarie Terenzio, dupa intalnire singurul lucru pe care JFK Jr. l-a spus despre Printesa Diana a fost: Este intr-adevar foarte inalta. Si foarte timida, draguta si are niste picioare superbe.'.

Citeste si:
Kate Middleton, dezvaluiri despre Wimbledon

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people