Ce roluri vor avea Printul George si Printesa Charlotte la nunta lui Meghan Markle cu Printul Harry

Urmatoarea nunta regala va fi o afacere de familie!

Ce roluri vor avea Printul George si Printesa Charlotte la nunta lui Meghan Markle cu Printul Harry

Printul George si Printesa Charlotte, cei mai mici (si cei mai adorabili) membri ai familiei regale britanice, sunt in centrul atentiei indiferent de ocazie, fie ca e vorba de o vizita oficiala fie ca e vorba despre o nunta regala.

La nunta surorii mamei lor, cea a Pippei Middleton, cei doi si-au indeplinit rolurile cu succes, iar pozele cu ei si mama lor, Kate Middleton, au devenit unele dintre cele mai cunoscute (si mai amuzante) imagini. Mai tineti minte cand Ducesa l-a certat pe Printul George pentru ca a calcat pe trena miresei?

La urmatoarea nunta regala (pe care intreaga lume o asteapta cu sufletul la gura), Printul George si Printesa Charlotte cu siguranta vor avea de indeplinit din nou niste roluri extrem de importante. Baiatul in varsta de 4 ani si fetita de doar 2 ani vor pasi catre altar din nou, acest lucru fiind confirmat din nou. Cel mai probabil Printul George va fi un paj iar Printesa Charlotte o domnisoara de onoare.

Printul William, tatal lor, va fi cavalerul de onoare, asa cum si Harry a fost pentru el, insa Kate Middleton nu va avea niciun rol special de indeplinit.

Citeste si:
Cand si unde se vor casatori Printul Harry si Meghan Markle

Foto: Hepta

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people