Ce poreclă a primit Carmen Grebenișan la Survivor România

Carmen Grebenișan face parte din echipa Faimoșilor în show-ul Survivor România de la PRO TV.

Ce poreclă a primit Carmen Grebenișan la Survivor România

Survivor România e emisiunea care îi pe concurenți în fața unor provocări și dificultăți de care n-au mai avut parte. Faimoșii și Războinicii luptă în jungla din Republica Dominicană pentru a câștiga titlul de SURVIVOR, dar și marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

În cadrul emisiunii Survivor România, Carmen Grebenișan face parte din echipa Faimoșilor. Ea este o cunoscută creatoare de conținut din România, însă are și câteva afaceri. Nu este străină de astfel de show-uri în care condițiile de trai sunt dificile pentru că a participat și la Asia Express împreună cu Alina Ceușan

La Survivor România, Carmen Grebenișan a demonstrat că e alături de echipa ei, iar cu fiecare probă arată faptul că își dorește să câștige competiția. Colegii ei din echipa Faimoșilor i-au dat și o poreclă, și anume „Caramela.” 

Potrivit Fanatik.ro, concurenții de la Survivor România 2023 ar primi sume semnificative de bani pe perioada filmărilor. Carmen Grebenișan ar primi cea mai mare remunerație din rândul concurenților, depășind suma de 5.000 de euro. De asemenea, un alt concurent din echipa Faimoșilor, Jorge, ar primi 1.000 de euro pe săptămână, după cum transmite sursa citată.

Înainte să plece în Republica Dominicană, Carmen Grebenișan a făcut o serie de declarații despre competiția Survivor România de la PRO TV. Creatoarea de conținut a spus motivul pentru care a acceptat această provocare.

„Așteptările sunt mari. E o luptă cu mine, vreau să îmi demonstrez mie că pot să fac față oricărei situații. Am acceptat provocarea asta pe care o aveam de mult în gând. Vreau să mă bucur de ea până la maximum. Sunt o luptătoare, cred că am fost băiat în altă viață”, a declarat Carmen Grebenișan.

Citește și:
Detalii inedite despre modul în care Deliric a cerut-o în căsătorie pe INNA: „A fost o surpriză și pentru mine'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people