Ce părere are Angelina Jolie despre presupusa relație dintre Brad Pitt și Charlize Theron

Bineînțeles, zvonurile cu privire la o presupusă relație între Brad Pitt și Charlize Theron au ajuns și la Angelina Jolie.

Ce părere are Angelina Jolie despre presupusa relație dintre Brad Pitt și Charlize Theron

Știrile care circulă în ultima vreme cu privire la o presupusă relație între Brad Pitt și Charlize Theron au ajuns și la fosta soție a actorului, celebra Angelina Jolie. Și, spre deosebire de majoritatea dintre noi, Angelina nu s-a arătat deloc încântată de posibilitatea ca între Brad și Charlize să se formeze o legătură amoroasă.

Potrivit unei surse citate de HollywoodLife, „între Angelina Jolie și Charlize Theron a existat mereu o mică rivalitate, lucru pe care Brad Pitt îl cunoștea. Angelina nu a fost niciodată foarte deschisă către Charlize pentru că în trecut au concurat una împotriva celeilalte pentru unele roluri„, a explicat sursa. „Angelina ar fi foarte supărată dacă Brad ar intra într-o relație cu cineva despre care știe că fosta lui soție nu este deloc încântată. Numai la auzul zvonurilor Angelina s-a simțit puțin trădată. Nu îi place ideea acestei relații și speră că zvonurile nu sunt adevărate”.

Ei bine, se pare că Angelina Jolie poate răsufla ușurată pentru că mai multe surse au confirmat pentru diverse publicații de peste Ocean că nu există niciun fel de relație amoroasă între Brad și Charlize. Ei s-au întâlnit în vara anului trecut la filmarea unei reclame pentru brandul Breitling, campanie care a devenit publică în septembrie 2018. „În urmă cu șase luni, au filmat o reclamă împreună. Nu s-au mai întâlnit recent și nici nu formează un cuplu. Zvonurile cu privire la o relație între ei sunt false”, a precizat sursa.

Citește și:
Brad Pitt, nemulțumit de modul în care Angelina Jolie crește copiii lor

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people