Ce emisiune ar urma să prezinte Teo Trandafir la Kanal D din această toamnă

Teo Trandafir este una dintre cele mai adorate prezentatoare TV din România

Ce emisiune ar urma să prezinte Teo Trandafir la Kanal D din această toamnă

Teo Trandafir este una dintre cele mai adorate prezentatoare TV din România. Cu o experiență impresionantă în televiziune, vedeta se bucură de mare succes pe micul ecran, având un număr considerabil de fani care îi urmăresc emisiunea.

În ultima vreme au circulat mai multe zvonuri cu privire la emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, după ce postul de televiziune a decis că Teo Show, ce era difuzată de luni până vineri, de la ora 15, să nu mai apară pe post.

Încă de la început, reprezentanții postului de televiziune au anunțat că este vorba despre o vacanță și nu de anularea colaborării cu Teo Trandafir, vedeta fiind în continuare adorată de fani și emisiunea ei având un rating decent.

Emisiunea „Teo Show” intră în vacanţă începând de săptămâna viitoare, Teo Trandafir şi echipa sa urmând să revină pe micul ecran din toamnă într-o formă fresh şi cu multe surprize pentru telespectatori”, se arată în comunicatul transmis de Kanal D la începutul lunii iunie.

Ce emisiune ar urma să prezinte Teo Trandafir din toamnă

Se pare că există mult adevăr în comunicatul transmis de Kanal D, sau cel puțin asta susțin surse din presa mondenă, care au anunțat că Teo Trandafir va reveni în această toamnă pe micile ecrane dar cu o emisiune nouă, fresh, cu un format mult mai interesant, vedeta fiind cea care a propus noul format.

Conform FANATIK.RO, proiectul propus de Teo Trandafir, vedeta urmând să aibă și un co-prezentator al cărui nume va fi o mare surpriză pentru telespectatori, se învârte tot în sfera showbiz-ului. Se pare că va fi o emisiune în care vor fi dezbătute subiecte din lifestyle-ul autohton, dar va cuprinde și reportaje de calitate, în care vor fi prezentate și povești de viață interesante.

Mai mult chiar, conform aceleiași surse, mai multe vedete ale postului de televiziune ar urma să aibă rubrici permanente în cadrul noii emisiuni a lui Teo Trandafir. Nu se știe încă dacă emisiunea va fi difuzată în același interval oral sau dacă va păstra numele de Teo Show. Vom afla cu siguranță în curând toate detaliile oficiale.

Citește și:
Ce crede Andreea Esca despre relația fiicei sale, Alexia Eram, cu Mario Fresh

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people