Ce crede Prințul Charles despre decizia luată de Prințul Harry și Meghan Markle 

Cu toate că încă mai există tensiuni în familia regală din cauza deciziei luate de Prințul Harry și Meghan Markle, există membri care își doresc ca ei să fie mulțumiți cu această hotărâre.

Ce crede Prințul Charles despre decizia luată de Prințul Harry și Meghan Markle 

Conform mai multor surse de la Palatul Buckingham, se pare că există o decizie în ceea ce privește susținerea Ducilor de Sussex după ce au anunțat că se vor îndepărta de familia regală. Prințul Harry și Meghan Markle vor fi ajutați să își găsească un loc în care să se simtă confortabili și fericiți.

În plus, o altă sursă apropiată a mai declarat faptul că „Prințul Charles întotdeauna s-a gândit să lucreze cu fii săi, dar și cu familiile lor în viitor”. Tipul de guvernare gândit de Prințul Charles era valabil pentru toate persoanele, inclusiv Prințul Harry și orice persoana cu care el este căsătorit.

Pe lângă asta, familia regală încearcă să găsească o soluție pentru a rezolva aceste lucruri. „Din motive personale, Regina, Prințul Charles și Prințul William își vor dori să refacă relația. Ei sunt supărați în acest moment. Dar dacă Harry și Meghan sunt pregătiți să își asume această schimbare, cred că Regina, Charles și William îi vor susține. Fiecare dintre ei, din motive diferite, va dori să rezolve ceea ce nu a mers bine”, spune istoricul și autorul cărților Monarch and Majesty, Robert Lacey.

Regina Elisabeta le-a cerut Ducilor de Sussex să nu discute încă public despre planurile de viitor pe care le au, mai ales că ei încă mai au discuții privind timpul pe care și-l vor petrece în Marea Britanie și Canada.

Penny Junior, autoarea cărții Prince Harry: Brother, Soldier, Son, a declarat faptul că Harry „știe că Regina este incredibil de tolerantă pentru a-și păstra imaginea și nu îi place să fie surprinsă. Cu toții lucrează în beneficiul monarhiei. Înțeleg că el sau Meghan simt că viața în Marea Britanie a devenit complicată, dar să faci lucrurile într-o asemenea manieră este o adevărată lovitură.”

În urmă cu doar câteva zile, Regina Elisabeta a II-a a organizat o întâlnire la Sandringham, ocazie prin care a vorbit despre viitorul Prințului Harry și al lui Meghan Markle.

„Astăzi familia mea a avut o discuție constructivă despre viitorul nepotului meu și a familiei sale. Eu și familia mea sprijinim dorința lui Harry și a lui Meghan de a avea o nouă viața ca o familie tânără. Deși am fi preferat să lucreze în continuare pentru familia regală, respectăm și înțelegem dorința lor de a avea o viața mai independentă. Harry și Meghan au transmis foarte clar că nu vor să se bazeze pe banii publici în noua lor viața. Astfel, s-a stabilit că va exista o perioadă de tranziție în care ei vor petrece timp în Regatul Unit și în Canada. Aceste probleme vor fi rezolvate de familia mea, mai este muncă de făcut, dar am cerut ca în următoarele zile să se găsească o soluție”, a declarat Regina Elisabeta a II-a.

Citește și:
Declarația inedită dată de Prințul Harry și Prințul William

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people