Declarația inedită dată de Prințul Harry și Prințul William

Prințul Harry și Prințul William au oferit pentru prima dată o declarație comună, aceștia negând că un conflict a dus la cea mai recentă schimbare din familia regală.

Declarația inedită dată de Prințul Harry și Prințul William

Prințul Harry și Prințul William au emis ieri, 13 ianuarie, prima declarație comună prin care neagă faptul că decizia Ducelui și Ducesei de Sussex are legătură cu comportamentul Ducelui de Cambridge.

„În ciuda unor negări categorice, o știre falsă a apărut astăzi într-un ziar britanic, speculând relația dintre Ducele de Sussex și Ducele de Cambridge. Pentru doi frați cărora le pasă atât de mult de problemele ce înconjoară sănătatea mintală, utilizarea acestui limbaj greșit este ofensatoare și potențial dăunătoare”, au declarat cei doi.

Aceștia nu au precizat despre ce ziar vorbesc, însă cel mai probabil este voba despre o știre apărută în Times of London, potrivit căreia Ducele și Ducesa de Sussex au luat decizia de a se îndepărta de familia regală în urma „atitudinii de intimidare” a Prințului William.

Mai multe surse susțin că Megxit are loc din cauza neînțelegerilor apărute între cei doi frați, acestea luând naștere imediat după ce Meghan Markle a intrat în familia regală.

Chiar de la început ei au decis, ‘Le vom spune acestor oameni care este locul lor și îi vom îndepărta'”, a declarat o sursă citată de Times of London în privința Ducelui și Ducesei de Cambridge.

„Dacă sunteți Meghan și Harry și ați avut doi ani în care constant vi s-a spus care este locul vostru, ați fost intimidați constant și vi s-a spus mereu ce nu puteți face, este normal ca Meghan să se gândească, ‘Este o nebunie. De ce ar suporta cineva așa ceva?'”.

Cu toate acestea, o altă sursă a insistat că Ducele și Ducesa de Sussex nu au luat ușor această decizie. „Nu cred că vor să întoarcă spatele familiei și acestei țări și cu siguranță nu Reginei. Cred că asta i-ar frânge inima lui Harry”, a declarat o persoană apropiată pentru UK Times.

Există și surse care neagă însă aceste lucruri. „Cu siguranță William nu încearcă să îi îndepărteze. Încercăm să găsim răspunsuri aici”, a declarat o sursă regală pentru ziar.

Citește și:
Kate Middleton „speră' ca Prințul William și Prințul Harry să se împace, însă încearcă „să stea departe de dramă'

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people