Ce cadouri au primit invitații de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

Cei aproape 2000 de oameni invitați pe domeniul Castelului Windsor pentru nunta Prințului Harry cu Meghan Markle nu puteau pleca fără un cadou.

Ce cadouri au primit invitații de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

Chiar dacă nu s-au numărat printre cei 600 de norocoși care au participat la ceremonie în interiorul Capelei St. George, cei 2000 de invitați la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle au avut parte de o surpriză plăcută.

Aceste persoane au primit invitația de a participa la această zi minunată pe domeniul Castelului Windsor datorită acțiunilor speciale de caritate și a serviciilor aduse țării. Fiecare persoană s-a putut bucura la plecare de un cadou, un goodie bag.

Dacă te întrebai ce ai putea primi la o nuntă regală, fotograful James Whatling a postat o imagine pe Twitter cu geanta de pânză pe care sunt imprimate literele H și M. Această pungă a fost deschisă în cadrul emisunii The Today Show’s, așa că acum știm ce a primit fiecare invitat.

Fiecare pungă avea un fursec, o monedă de ciocolată cu Harry și Meghan, o sticlă de apă, un magnet și un cupon de 20% reducere la magazinul The Middle Ward Shop. Dacă ești o fană a familiei regale britanice, probabil știi că există foarte puține magazine care vând produse cu acordul Reginei, iar acesta este unul dintre ele, așadar cei prezenți la eveniment sunt norocoși.

Noi, cei care am urmărit de acasa evenimentul, ne-am bucurat doar de imaginile superbe cu Prințul Harry și Meghan, însă este și acesta un lucru bun, nu?

Citește și:
IMAGINI de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people